Oglas
· · Komentari: 0
znakovi

Ako često vidite brojeve 111, 222 i 333 UNIVERZUM vam šalje bitnu poruku: Sudbina vam donosi nešto neočekivano

Obratite pažnju, univerzum vam šalje signale

1649180834_guillermo-ferla-Oze6U2m1oYU-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Dešava vam se da, kad pogledate u registarske tablice, sat, brojeve na ulici, ugledate iste brojeve? Ne možete da se otrgnete utisku da vam se to ponavlja i da nije slučajnost što vam se ukazuju isti brojevi na različitim mestima. Ono što treba da znate, jeste da to može značiti da Univerzum komunicira sa vama i želi da vam pošalje važnu poruku.

Ako niz istih brojeva viđate u teškom periodu, to može biti znak da dolaze lepši dani! A ukoliko vam se ukazuju dok vam se događaju lepe i pozitivne stvari, to je signal da ste na dobrom putu.

Pročitajte još: Optička iluzija od koje je mnoge ZABOLELA GLAVA: Da li možete da otkrijete šta se dešava sa NJIHOVIM NOGAMA

Onog trenutka kad postanete otvoreni prema životu i promenama, Univerzum počinje da šalje simbole i znakove u vidu brojeva koji vam mnogo toga poručuju. Svaki niz istih brojeva nosi  neko značenje koje morate znati.

111

Ukoliko često viđate tri jedinice u istom nizu to može značiti da vam je energetski prolaz otvoren. To je znak da ne treba da trošite energiju na strah, ali i da pažljivo birate misli. Trudite se da se vaše želje poklapaju sa vašim racionalnim delom

222

Ovo je znak da bi trebalo da imate više vere jer će sve na kraju biti dobro! Nemojte se previše brinuti jer će sve teći povoljno.

333

Tri trojke su čaroban znak. Vi ste povezani sa višom silom koja deluje u vašu korist. Zaštićeni ste, vođeni pravim putem i budite sigurni da vas univerzum voli.

Pročitajte još: Šta način na koji jedemo govori o nama? Da li žurite ili ste spori?

444

Ovo je znak da vas prati i okružuje sjajna energija. Viša sila vas voli i podržava. Snažno ste povezani sa Univerzumom i nemate se čega bojati.

555

Tri petice su znak nadolazećih promena i transformacija. Dolazi vam period kada ćete rešiti probleme i živeti onako kako želite.

777

Vi ste slušali poruke i upozorenja Univeruma i ponašali se u skladu sa njima. Viša sila je odlučila da vas nagradi. Nadahnjujete i pomažete drugima!

Pročitajte još: ELEKTRICITET U PRSTIMA - stručnjaci objasnili zašto nas PECKA kad DODIRNEMO STVARI!

888

Tri osmice simbolišu finansijku dobit i obilje. Verovatno vam u budućnosti sledi veći priliv novca.

999

Vi imate veliku misiju u ovom životu. Treba da je prihvatite bez oklevanja jer je sa razlogom posedujete.

Da biste privukli ono što želite, morate da budete iskreni prema sebi i drugima, da negujete lepe i pozitivne misli. Budite otvoreni prema životu i nemojte se mnogo brinuti.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas