Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БЕЗОБРАЗЛУК ИЛИ НОРМАЛНА СТВАР? "Послужио сам ташту водом за пса и збуњен сам њеном реакцијом"

Власник кућног љубимца напунио је чашу своје таште из истог бокала којим су доливали псећу чинију за воду, и то јој се заиста није допало, али људи мисле „вода је само вода“

1649336479_pjimage---2022-04-07T150031.193.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Долазак таште на вечеру може бити стресан за многе парове, али један оброк је био посебно незгодан за власника пса, који је увредио своју ташту тако што је „псећом водом“ допунио чашу.

Веровала је да "покушавају да је отрују псећим клицама" и одбила је да поново пије из бокала.

Након сукоба, мушкарац је отишао на Реддит да пита кориснике да ли дугује ташти извињење или је претерано реаговала.

Шта се заправо десило

Написао је: „Пре неколико вечери тазбина ми је дошла на вечеру. Имао сам на столу чаше са ледом и пунио сам их водом из врча. Спустио сам крчаг да узмем нешто са шпорета, а моја свекрва је наставила да пуни чаше. Моја 13-годишња пасторка је ушла и зауставила је говорећи 'немој то да користиш, то је псећа вода!' Моја свекрва је била збуњена и рекла је да сам је управо користио, а моја пасторка је одговорила са 'Не, то је одвратно. То је за пса."

Прочитајте још: "ЉУБАВ НА ПРВИ ПОГЛЕД": Удала се за 27 година старијег професора, а сви мисле да је с њим из ОВОГ разлога (ФОТО)

Мушкарац је потом појаснио да вода долази из судопере, а они користе врч да допуне чинију за воду кућног љубимца - "али пас је заправо не додирује нити пије директно из њега".

Фото: Пиксабеј

Касније увече, породица је седела око стола када је муж те особе посегнуо за истим врчем, а ташта му је рекла да га не користи. "Очигледно је увређена што сам напунио чаше за вечеру 'псећом водом'", рекао је зет. „По мом мишљењу нема разлике између те воде и врча у односу на било коју другу воду и врч из којег точим."

Ко је крив?

Један корисник је у шали одговорио: „Како се усуђујете да натерате свог пса да пије исту воду коју пије ваш ташта. Немојте тако да вређате свог пса.“

Други је рекао: "Ово је можда најлуђи пост који сам данас прочитао на Реддиту. Врч је врч." а трећи се сложио: „Врч буквално само носи воду“.

Неколико људи је окривило пасторку за њену "неприкладну формулацију" и рекло је да је то изазвало неспоразум.

Док је једна особа рекла: "Пуним воду својим псима у лавабоу, да ли то значи да не могу да пијем воду из нашег лавабоа?"

"По њиховој логици, сва вода из чесме је сада псећа вода. И вероватно све у резервоару", сложио се корисник.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas