Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИДИЛА

"Дечко је прешао игрицу": Познатог фудбалера Челзија бодриле две даме! Када сазнате ко су, нећете веровати да је могуће (ФОТО)

Ситуација која се ретко виђа.

1627232353_fudbaler.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ nema_iz_enca_na_gol
Oglas

Жоржињо, фудбалер Челзија, одушевио је мушки свет након што је недавно објављена фотографија на којој се види ко га бодри са трибине.

Прочитајте још: Кристина Ковач одговорила свима који је исмевају због ПРИРОДНОГ ИЗГЛЕДА: Објаснила је како ствари стоје у снажној поруци! (ФОТО)

Највећи фанови

Жоржиња углавном кандидују за достигнућа у свету фудбала, попут Златне лопте, будући да је освојио Лигу шампиона са Челзијем и Европско првенство са Италијом.

Међутим, мушкарци му тренутно одају друго признање.

На фотографији се види како га на утакмици бодре бивша жена, Наталија Летери и садашња девојка, Катрин Кавели. Обе носе дрес са његовим именом и бројем осам са рукама подигнутим у вис.

Из брака са Наталијом има сина и ћерку, а са Кетрин сина.

Пратиоци на друштвеним мрежама су одушевљени призором и маштају да се и њихова бивша и садашња тако слажу и питају се како му успева, па тако један од коментара гласи "дечко је прешао игрицу", што сумира целу ситуацију.

Скандал

Фудбалер Челсија Жоржињо је својевремено стављен на стуб срама након што је бивши дечко Елис Скалкон, некадашње плесачице на шипци, поставио преписику између његове бивше драге и овог играча.

Након овог скандала, Жоржињо се растао са Наталијом, са којом је тада био у браку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas