Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
снови

Могу да кажу много о нама: Шта значи сан у коме јуримо некога?

Снови у којима некога јуримо или за неким трчимо могу да открију наше најдубље емоције

1655392270_girl-1733352_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Један од најчешћих снова је сан у коме бежимо. Међутим, дешавају се и снови у којима ми јуримо некога, иако су доста ређи.

Шта то може да симболизује зависи од стања вашег ума. Емоције и осећања играју главну улогу у ономе о чему сањате - посебно уколико је реч о негатвним стварима. Према студији др Џози Малиновски са Универзитета у Источном Лондону из 2017. године, негативна осећања која се доживљавају у будном животу као што су страх, анксиозност и бес су много присутнија у сновима него у позитивним емоцијама. Када сањате да јурите некога, ви често јурите емоцију или мисао, а не ту особу.

Прочитајте још: Шта стоји иза традиције на венчањима "нешто старо, нешто ново"? Обичај који траје вековима

Када сањате да јурите некога, помислили бисте да ће вам идентитет онога кога јурите дати одговоре. Ако је тај неко вољена особа попут значајне особе, можда вам ум говори да можда превише зависите од њега. Из овога можемо да научимо да треба да уживамо у свом друштву, а не да се увек ослањамо на друге. Међутим, трчање ка некоме кога познајете такође може да значи и нови почетак, а ако случајно ухватите особу коју јурите, то може да представља вашу способност да се борите за оно или некога кога желите у животу.

Удаљеност између вас и особе коју јурите такође вам може да каже много о вама самима. Тако да уколикос те много удаљени то може казује то да је оно што желите ван домашаја, али ако је раздаљина кратка, то може да значи да сте близу постизању одређеног циља, пише Тхе Лист.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas