Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САНОВНИК

Шта значи сањати СВЕКРА или СВЕКРВУ? У једном случају вам најављују добитак!

Снови о свекру или свекрви нису међу уобичајенима, обично их сањају људи који су у браку или разведени.

1623761636_Depositphotos_195715386_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Само значење сна зависи од тога какав однос на јави имате са свекром или свекрвом или како се осећате поводом тог односа.

Снови у којима се појављују свекар или свекрва не морају нужно да имају негативно значење, неки доносе лепе вести или разрешење проблема.

Уколико сте на јави у добрим односима и често се срећете, није необично да их сањате и ти снови обично имају добро значење и обрнуто, уколико сте у затегнутим односима, а често их сањате, значи да однос треба да се разреши на неки начин на јави.

Уколико нисте удати, а сањате свекра или свекрву, то може да значи да на јави маштате о удаји.

Прочитајте још: Шта значи сањати ЗМИЈУ? Ако сте је ОВАКО видели, добили сте упозорење!

Сањати да видите свекра или свекрву

 Сан може да представља ситуацију која се догађа на јави, а у којој треба да се нагодите око ствари која није ваш избор или није била први избор.

Уколико сте се у сну имали осећај срама, могло би да најави да ћете се наћи у компромитујућој ситуацији.

Уколико је цео сан у негативној атмосфери, размислите како да решите проблеме у комуникацији на јави.

Такође, може указати и на потребу да се одрекнете нечега, зарад дугорочног циља. Сан ће вам симболично показати да наставите да се трудите јер то што сада радите, у будућности ће се исплатити.

Сан у ком се осећате срећно што их видите, указују на повољне вести које ће стићи или нови успех на послу.

Уколико се у сну свађате са свекром и свекрвом или је негативна атмосфера, ово је одраз ситуације на јави. Морате што пре да разрешите проблематичан однос који имате са њима и сан опомиње управо у том правцу. На симболичан начин вам говори да сте исфрустријани и под притиском и да то морате што пре да решите.

Прочитајте још: Шта значи сањати МРТВЕ? Корисно упозорење које не треба игнорисати!

Сањати да свекар или свекрва умиру или су болесни

Ово је добар знак и указује на вашу виталност и дуговечност.

У ретким случајевима, указује на проблеме на послу и са имовином, поготово породичном.

Сањати покојног свекра и свекрву

Као и прошли сан и ово говори о вашем добром здрављу и дуговечности.

У неким случајевима, овај сан може указивати на немогућност прилагођавања новим околностима или новој средини, а може да указује и да сте се упустили у активности које могу да вам створе неки облик зависности, попут алкохола, дроге или коцке.

Сањати секс са свекром или свекрвом

Ако сте сањали да имате секс са свекрвом или свекром, тај сан може указивати на то да сте задовољни неком ситуацијом која вам није била први избор.

Сан указује да сте направиле добар избор, ако сте се двоумили око нечега.

Може да укаже на то да ћете примити неочекивану новчану помоћ.

У негативном контексту, значи да неко покушава да вас превари.

Сањати да се свађате са свекром или свекрвом

Ако сте сањали да се свађате или чак ударате свекрву или свекра, то значи да некога стављате у незгодан положај како би вам помогао или учинио услугу.

Сан може да значи и да морате да порадите на самоконтроли и исказивању емоција.

Сањати да убијате свекра или свекрву

Постоји могућност да ћете ускоро помоћи некоме, без било каквог интереса.

Сањати да се љубите са свекром или свекрвом

Добићете помоћ од особе од које то не очекујете или особе у коју иначе немате много поверења.

Сањати да свекар или свекрва плаче

Многи ће прво помислити да је ово лош знак, али заправо треба да се радујете. Ускоро ћете се осамосталити финансијски или ћете решити стамбено питање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas