Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Уместо шећера или млека, данас у КАФУ ДОДАЈТЕ СО! Ево шта ће се догодити...

Иако себе сматрамо најбољим познаваоцем онога што нашем организму прија, мале измене у нашим свакодневним навикама могу изазвати невероватне добробити.

1619473522_Depositphotos_154031230_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Уколико сте истински уживалац кафе и прави љубитељ различитих укуса и арома кафе, али и додатака какви су какао, шећер, млеко, шлаг или слатка павлака, доносимо вам један неочекиван додатак који ће вашу кафу учинити никада укуснијом. Наиме, најбољи баристи открили су да је кафа најукуснија и има најпунију арому када се у њу дода мало соли.

Прочитајте још: Замените шећер ОВИМ намирницама

Осим што кавопије сматрају да је посољена кафа врло укусна, то је потврдило и истраживање часописа Натуре у којем се наводи да мрвица соли у кафи смањује горчину и истиче њен укус. Препорука је да се со у кафу додаје само повремено, никако у сваку шољицу.

Прочитајте још: ЦРВЕНА боја без трунке ХЕМИЈЕ: 4 кашике млевене паприке и сок од вишње учиниће ЧУДО!

Ако волите кафу пробајте да је наредни пут мало посолите и сами закључите да ли има промене у укусу и да ли вам се допада.

Посољено црно вино

Раније научне студије су показали да со побољшава квалитет јефтнијих вина. Наиме, до тог сазнања је дошао бивши технолошки директор у компанији Мицрософт када је из шале посолио вино свом пријатељу. Након што је попио гутљај посољеног црног вина, закључио је да је укуснији и има бољу арому.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas