· · Коментари: 0
НАРОДНЕ ПРИЧЕ

Волите да СПАВАТЕ СА ЧАРАПАМА? Ево шта то говори о вашем карактеру

Или спадате у групу људи која не може да спава без чарапа, или у ону која не може да разуме овај чин

1611099856_carape.jpg
Фото: Pixabay

Спавање са чарапа за неке људе је потпуно нормална ствар, док други не могу да схвате како је отићи на спавање а да притом ниси бос. Иако многи од нас мисле да је то ствар навике, психолози верују да је реч о психи.

Људи који спавају у чарапама обично имају потребу да буду више заштићени него што тренутно јесу...

Прочитајте још: На природан начин до гушћих обрва: Мажите ова уља

Колико год да смо чули различите приче о стицању ове навике, психолози тврде  да ту нема никакве везе са топлотом и хладноћом у просторији, али да је увек повезано са стањем организма.

Људи који спавају са чарапама

Прочитајте још: Да ли обрве морају да се слажу са бојом косе? Шта су правила?

Према мишљењу психолога, они то раде зато што заиста осећају хладноћу, иако у просторији није хладно. То може бити повезано са разним физичким аспектима као што су дебљина коже или спор метаболизам. Али, спавање у чарапама одраз је и психе.

Прочитајте још: Немам шта да ОБУЧЕМ! Да ли знате колико дана у животу ЖЕНА проведе ИСПРЕД ОРМАНА?

Наиме, људи који никако не могу заспати без чарапа на стопалима, обично имају потребу да буду више заштићени него што тренутно јесу, воле боравак на пријатним местима и увек настоје да успоставе дубоке и врло интимне односе са другима.

По природи су нежни, најсрећији су у нечијем загрљају и не смета им дељење свог личног простора са другим људима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.