Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
вежбање

ТАЈНА Викторије Бекам за СУПЕР ЗАТЕГНУТЕ РУКЕ: За ово вам не треба теретана

Викторија Бекам је прошле недеље поделила вести о свом најновијем представљању лепоте на Инстаграму, а ми нисмо могли да престанемо да се дивимо њеном изгледу

1649937014_Untitled.png
Oglas

На снимку, Викторија носи шик белу мајицу без рукава, откривајући њена извајана рамена и бицепсе, а један обожавалац је коментарисао: „Изгледате веома фит и дивно“.

За Гардијан је, лични тренер открио како мама четворо деце добија своје невероватно затегнуте руке.

Пхото:Принтсцреен/инстаграм/вицториабецкхам​

-Већ знамо да дизајнерка има строги режим вежбања који ради сваког јутра, проводећи два сата од 5.30 или 6.00 ујутро. Она је за Гардијан рекла да одради 45-минутно трчање од 7 км на траци за трчање, као и вежбе оликовања и кондиционирања, форсирајући претежно ноге и руке.

Вежбе за обликоване руке

Склекови за извајане руке

- Склекови користе отпор и снагу сопственог тела да би се створили мишићи руку, што ће помоћи да се створи више извајан изглед- каже тренер.

- Склекови раде на вашим бицепсима, трицепсима, раменима, грудима, леђима и трбушњацима за свестрани покрет за обликовани горњи део тела.

Даске за мишићаве руке

Знамо да Викторија воли даску - и то са добрим разлогом. Даске јачају горњи део тела што ће дати мишићавију естетику - рекао је персонални тренер.

Трицепс за обликоване руке

Викторијине руке изгледају невероватно из сваког угла, што сведочи о чињеници да не занемарује ниједну област у својим вежбама. 

-Вежбе трицепса обликују задњи део руку и истовремено јачају снагу рамена.

БОНУС ВИДЕO:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas