· · Коментари: 0

Тајна витке линије Викторије Бекам: Открила од чега се састоји њен тренинг

Викторија Бекам (48) увек је водила рачуна о физичком изгледу, а тренинг је део њене свакодневне рутине

1668498243_e293dec297f3f12b2237866537a41b16b4936302.jpg
Фото: Профимедиа

Викторија Бекам ма дисциплину када су у питању исхрана и тренинг, што јој помаже да и у петој деценији фантастично изгледа. 

Модна дизајнерка је једном приликом испричала да сваког јутра проводи два сата вежвајући и тврди да је то нешто што мора да уради да би одржала свој ужурбани начин живота.

Њена рутина вежбања почиње између 5.30 и 6.00 ујутро трчањем од 7 км на траци за трчање, што је мешавина брзог ходања, џогирања, трчања. Како је тада објаснила за Гардијан то је једини пут када гледа телевизију, документарне филмове, а томе се изузетно радује.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска знака која очекује УЗБУДЉИВ крај 2022. године: Спремите се за ПРОМЕНЕ

Након тога следи сесија са личним тренером у њеној приватној теретани.

- 30 минута ноге, 30 минута руке, тонирање и кондиционирање - рекла је Викторија.

Дизање тегова је релативно нов додатак Викторијином режиму вежбања.

- Увек сам се помало плашила тежине, али испоставило се да их волим - рекла је Викторија за Грацију.

Поред рутине вежбања, Викторија често дели детаље своје исхране, а једном је рекла да размишља да постане веганка након што је одвела своју породицу на оброк на бази биљака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.