Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДА

Направите домаће бомбоне који олакшавају болове у грлу и спречавају сув кашаљ

Све састојке имате у кући!

1613729861_slatko2.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Бомбоне против сувог кашља

Састојци:

  • супена кашика смесе од корена сладића, цвета липе, камилице, нане, кантариона и еукалиптуса
  • 1/2 чаше воде
  • чаша шећера или меда

Прочитајте још: Слатки КРОМПИР је добар за срце, а одличан за НОВЧАНИК

Биљну смесу прелијте са 1/2 чаше кључале воде. Сачекајте сат времена да одстоји, процедите. Додајте у чај шећер или мед, добро промешајте. Кувајте масу, стално мешајући, док не постане густа. Направите пробу: ставите мало вруће масе у чашу са хладном водом. Чим се стегне, готово је. Сипајте масу у калупе и сачекајте да се охлади.

Пупољци боре и брезе Фото: Депозит

Бомбоне против болова у грлу

Састојци:

  • супена кашика смесе од жалфије, невена, камилице, еукалиптуса, пупољака бора и брезе
  • 1/2 чаше воде
  • сок од пола лимуна
  • чајне кашичице соде бикарбоне
  • чаша шећера или меда

Прочитајте још: Сви смо чули за сок од ЦЕЛЕРА, а да ли знате које су његове здравствене користи?

Биљну смесу прелијте кључалом водом. Оставите пола сата да одстоји, процедите. Додајте у чај сок од лимуна, соду бикарбону, шећер или мед. Помешајте, ставите на ватру и кувајте док се маса не згусне. Сипајте у калупе и сачекајте да се охлади

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas