Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РУСКИ ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

РЕЦЕПТ руског академика Људмиле Григоријевне Пучко који УБИЈА ВИРУСЕ

Овај ефикасни руски еликсир допринеће прочишћавању целог организма и вратити изгубљену енергију

1609936817_bears-garlic-5056253_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Вируси,  прехладе и грип долазе са првим хладнијим зимским данима, када смо посебно осетљиви и имунитет нам је значајно нарушен. У том надолазећем периоду лекари препоручују да јачамо организам, имунитет и спремно дочекамо сусрет са вирусима и грипом.

Прочитајте још: Како бисте ви реаговали? Породица није могла да поверује шта види на новогодишњој јелки? (ФОТО)

Руска алтернативна медицина нуди народни лек, који спаја готово неспојиве природне састојке,  али који опоравља цео организам.

Рецепт за лековити препарат

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

За припрему овог рецепта потребно је припремити 2 кашике ситно исецканог белог лука, 3 кашике маслиновог уља, 5 кашика природног ливадског меда, 50 милилитара јаког скуваног зеленог чаја и по пола чајне кашичице млевеног бибера, природне смоле и једну кашичицу јабуковог сирћета.

Прочитајте још: Урадите сами масажу: Смањује боре и затеже мишиће лица (ВИДЕО)

За припрему препарата потребно је да пропржите бели лук на маслиновом уљу један минут. Додајте све остале састојке и мешајте све на благој ватри пет минута. Скините са ватре и оставите да се охлади, а затим спремите у стаклену теглу, затворите је поклопцем и ставите је у фрижидер.

Узимајте једну кашичицу дневно, увек у приближно исто време. Свеједно је да ли еликсир узимате пре или после јела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas