· · Komentari: 0
RUSKI LEK IZ PRIRODE

RECEPT ruskog akademika Ljudmile Grigorijevne Pučko koji UBIJA VIRUSE

Ovaj efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju

1609936817_bears-garlic-5056253_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Virusi,  prehlade i grip dolaze sa prvim hladnijim zimskim danima, kada smo posebno osetljivi i imunitet nam je značajno narušen. U tom nadolazećem periodu lekari preporučuju da jačamo organizam, imunitet i spremno dočekamo susret sa virusima i gripom.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Ruska alternativna medicina nudi narodni lek, koji spaja gotovo nespojive prirodne sastojke,  ali koji oporavlja ceo organizam.

Recept za lekoviti preparat

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Za pripremu ovog recepta potrebno je pripremiti 2 kašike sitno iseckanog belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 5 kašika prirodnog livadskog meda, 50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja i po pola čajne kašičice mlevenog bibera, prirodne smole i jednu kašičicu jabukovog sirćeta.

Pročitajte još: Uradite sami masažu: Smanjuje bore i zateže mišiće lica (VIDEO)

Za pripremu preparata potrebno je da propržite beli luk na maslinovom ulju jedan minut. Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim spremite u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.

Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme. Svejedno je da li eliksir uzimate pre ili posle jela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.