Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

РУСКА ДОКТОРКА тврди: Модерна медицина лечи симптоме болести, али НЕ ЛЕЧИ саму болест!

Руска биохемичарка и доктор природне медицине, Марва Вагаршковна Огањан (84) даје једноставна правиле за здрав живот и бистар ум у старости.

1600380870_Depositphotos_221751414_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Руска биохемицарка и доктор природне медицине, Марва Вагаршаковна Огањан која скоро пет деценија испитују узроке најчешћих болести са којима се људи суочавају. 

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Прочитајте још: ЧАША ЗДРАВЉА спречава лош задах, ЧУВА ЗУБЕ и кости

Ова научница даје једноставне савете како да сачувамо здравље нашег организма и тела, а да притом ове промене, пре свега у исхрани позитивно утичу и на наш ум. Марва Вагаршковна Огањан даје једноставна правила, а ми вам доносимо једно од кључних правила о трајном и коначном излечењу.

Модерна медицина не лечи болест

Симптоми појединих болести могу само привремно да се умире, али не и да се трајно излече. Када се поново јаве, то може бити или иста форма или другачија, тежа форма болести у односу на ону за коју мислимо да смо је излечили.

Прочитајте још: Пронађите праву НИЈАНСУ ПУДЕРА за ваш тон коже

Тада болест има тенденцију да постане хронична или да еволуира у неку другу, још гору. Наиме ова руска научница тврди да све што нас је некада мучило у најранијем детињству има теденцију да се испољи и у одраслом добу, у сличном или потпуно различитом облику. 

- Ако сте као дете често патили од упала плућа, није цудо ако вам се у тридесет петој години живота формира рак дојке. Такве трансформације болести из једне у другу су природне – објашњава  Марва Вагаршкова Огањан и додаје да су те ствари многим лекарима и даље несхватљиве.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas