Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

ГЕНИЈАЛАН ТРИК: Овај предмет ће вам помоћи да заспите брже

Уколико имате проблем са спавањем, овај трик ће вам помоћи да брже утонете у сан

1646822567_spavanje.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Стручњак за спавање тврди, да један једноставан кућни предмет, одраслима може да помогне да брже утону у сан, уколико имају проблем са несаницом.

Прочитајте још: Како да користимо АЛОЕ ВЕРУ за здраву и блиставу кожу?

Многи фактори могу утицати и направити човеку проблеме са сном, зато је најбоље применити ове савете, како бисте их избегли:

Топле чарапе до кревета

Према стручњаку за спавање, ношење топлих чарапа могу утицати на бржи сан. 

- вероватно је да повећање температуре због ношења чарапа има позитивне ефекте - рекао је саветник.

4-7-8 метода дисања

Ова метода дисања помаже људима да заспу у року од 60 секунди. Да бисте се припремили за овај трик, треба да ставите врх језика на руб уста, иза два предња зуба. Држите језик ту све времме и стисните усне ако је потребно, а затим применити ове кораке:

- Пустите да вам се усне лагано раздвоје и испуштајте шум док издишете кроз уста
- Затворите усне и тихо удахните кроз нос. Избројте до четири
- Затим седам секунди задржите дах
- Након тога, издахните уз звук шуштања осам секунди
- Избегавајте да будете превише опрезни на крају сваког циклуса
-Завршите ову методу са четири пуна удисаја. Пустите своје тело да спава уколико осетите да сан долази пре времена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas