Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Једноставан трик који ће вам променити живот: Ублажите МИГРЕНУ помоћу једне ствари

Трик који ће вам променити живот

1647078166_glavoboja.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Свако ко је икада патио од мигрене рећи ће вам да су оне много горе од само главобоље. Оне могу бити потпуно исцрпљујући, доводећи до мучнине, повраћања, осетљивости на светлост и буку, и често не можете ништа да урадите поводом тога.

Прочитајте још: ТРИ МАГИЧНА ЛЕКА ИЗ ПРИРОДЕ: Помоћи ће вам у борби са АНЕМИЈОМ И ЛОШОМ КРВНОМ СЛИКОМ

Мигрене често долазе изненада што значи да можете мало да урадите да се припремите за њих, а многи који имају ове проблеме кажу да ни лекови против болова не помажу.

Трик који ће вам променити живот

Елизабет Хејз, из Индијане, љубазно је поделила свој савет на Фејсбуку , објашњавајући како уместо јаких лекова против болова и хладне, мрачне собе, све што вам треба је пластични клин за одећу.

- Овај тирк ми је вечерас спасао живот. Имала сам мигрену пре скоро дванаест сати, а пре отприлике сат времена била је на неподношљивој граници. Исцрпила сам све своје лекове и трикове које обично користим да ублажим мигрене без успеха, а онда сам видела трик са клином и испробала. У року од минут,, осетила сам олакшање, а за двадесетак моја бол је преполовљена -рекла је Елизабета, а онда је још неколико људи потврдило њене наводе.

Речено је да је тачка притиска између нашег палца и кажипрста повезана са главобољом , а акупресуром на овој тачки, симптоми се могу ублажити, преноси Хеалтхлине .

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas