Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
здравље

Како за 5 минута да очистите црева, регулишете ниво шећера у крви и истопите масти: Потребно вам је 5 САСТОЈАКА

Напитак за целокупно здравље организма.

1643284599_ginger-gcd8baadfb_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Направите сами брзо и једноставно овај напитак. Треба вам 5 састојака и 5 минута времена. Поред вишка килограма, ово ће вас спасити од додатних токсина. Такође, напитак регулише ниво шец́ера у крви, држи ниво холестерола под контролом, и свеукупно побољшава здравље.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Састојци:

  • 1 шака свежег першуна
  • комад ђумбира
  • сок од 1 лимуна
  • 1 кашичица млевеног цимета
  • 1 кашика јабуковог сирћета
  • 500 мл воде

Припрема:

Першун оперите и осушите на убрусу. Ђумбир очистите, лимун исцедите. Све састојке ставите у блендер и миксајте док не добијете компактну смесу. Затим процедите и попијте. Важно је да пијете 5 дана за редом пре спавања да би имало ефекта.

Прочитајте још: Одлучили сте да НАГЛО престанете да пијете КАФУ? Ево због чега то није добра идеја

  • Першун је веома цењен у народној медицини. Уклања вишак течности из тела, убрзава метаболизам и убрзава губитак тежине.
  • Ђумбир - уз његову помоћ можете се ослободити масних јастучића око стомака. И можете изгубити значајну количину килограма. Ђумбир побољшава варење, снижава холестерол.
  • Лимун - стимулише лучење сокова у стомаку, побољшава метаболизам, побољшава губитак тежине. Лимунов сок уклања токсине и благотворно делује на јетру.
  • Цимет – побољшава укупни тонус, јача имуни систем, помаже у фокусирању, може побољшати визуелну меморију и има антиинфламаторна својства.
  • Јабуково сирће - стимулише варење, промовише рад црева.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas