Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Непревазиђено средство за МРШАВЉЕЊЕ - чај од коприве! Ево како се правилно припрема (РЕЦЕПТ)

Уколико не видите ефекте коришћења додатака исхрани, пробајте са копривом...

1627598494_Depositphotos_154370664_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Коприва садржи велику количину гвожђа, а поред минерала гвожђа богата је и витаминима Ц, К, минералима магнезијумом, калцијумом, фосфором. Осим тога, садржи и хлорофил, танине, слузи, каротеноиде. Коприва је потенцијално добар избор за све оне који кубуре са вишком килограма. Коприва поспешује процес детоксикације организма и помаже у излучивању вишка воде, без губитка виталности и енергије.

Прочитајте још: Чаробна РУСА пржи брадавице боље од ласера и добро је позната у народној медицини! (РЕЦЕПТ)

Према препорукама травара, уз помоћ коприве током три дана, могуће је изгубити око килограм и по. Осим тога, дијета која се спроводи уз конзумацију овог чаја не представља ризик за здравље,а због свог кратког трајања одличан избор за викенд.

Прочитајте још: Камилица и црно вино за затегнуто лице: Садрже моћну супстанцу о којој се мало прича!

Сваког дана за време трајања дијете попијте литар чаја од коприве, храните се белим месом и рибом.  С копривом немојте претеривати, будући да може довести до дехидрације односно губитка електролита због претераног измокравања.

Чај припремите од свежих или сушених листова коприве припема се тако што се у кључалу воду дода једна кашика листова биљке, па остави да кључа на лаганој ватри највише пет минута. Након што се чај добро охлади, распоредити га и пити у једнаким гутљајима током целог дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas