Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Природни АНТИДЕПРЕСИВИ: Ове биљке враћају добро расположење

Ове три биљке сматрају се најмоћнијим природним препаратима за смирење.

1638911690_shutterstock_516985012.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Природа нуди препарате за сбе, па тако и за прве симптоме депресије или за оне дане када нам је тешко, када смо лоше расположени или нам ништа не иде. Доносимо вам три моћне биљке из природе које ће учинити да се добро осећамо и да побољшамо наше расположење.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Гинкго билоба

Гинкго билоба утиче врло позитивно на нервни систем. Особе које су имале проблем са протоком крви у мозгу, након редовне употребе ове биљке су имале сјајне резултате.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Гинкго билоба је најбоља биљка за личење депресије која је настала услијед старења можданих ћелија. Такође је могу користити и млађе особе, јер позитивно утиче на нервни систем и подстиче боље расположење.

Жути јасмин

Сам мирис јасмина има врло благотворно деловање на нервни систем. Поспешује добар сан и добро расположење, затим осећај среће и мира. Он је један од најјачих природних антидепресива.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Можете га користити у виду уља, или можете ставити осушену биљку у соби и редовно мирисати. Уколико имате свежу, то је најбољи начин да за кратко време подигнете расположење.

Лаванда

Још један природни антидепресив је лаванда, која делује на нервни систем тако што релаксира, а самим тим се тело ослобађа ооећај туге и свих стања депресије. Подстиче нормалан сан и добро расположење, а препоручујемо да користите уље лаванде.

Осим тога, њен мирис такође има позитиван учинак, а можете правити и чај од сушене лаванде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas