Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли и вама кармин нестаје са усана? Уз помоћ ових трикова он ће трајати док се не вратите кући (ФОТО)

Ако желите да ваш кармин дуже траје, послушајте ове савете

1656583310_lipstick-791761_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Сигурно вас нервира када се ваш руж скине са усана, а предходно сте уложили много труда да он изгледа лепо. Ствар посебно отежава када су у питању скупи кармини, који вам се после два залогаја хране или гутљаја пића скину. 

Обично мислите да и даље изгледате као када сте кренули од куће, а онда одете да се погледате у огледало и видите да је кармин нестао са ваших усана. Не постоји гори осећај од тога, тако да уколико не желите да вам се то догађа примените ове технике.

Прочитајте још: Да ли сте икада пробали да ставите сребрни кармин? Уколико нисте, овог лето је права прилика за то (ФОТО)

Прво почните са пилингом за усне. То је одлична база која ће помоћи вашим уснама. Након тога, ставите балзам за усне. Оставите га на уснама 15 минута, јер уколико одмах ставите кармин он се уопште неће задржати. За то време можете направити фризуру или бирати шта ћете да обучете.

Фото: Пинтерест

Када сте све то урадили, време је за оловку за уста. Користите ону која је у сличној нијанси као ваш кармин. исцртајте ивице, а затим ставите оловку преко целих усана. То ће вам помоћи да направите додатну базу. 

На крају узмите своју омиљену нијансу кармина и нанесите га. Поновите процес два, три пута, немојте га стављати само у једном слоју. Између наношења прислоните марамицу на усне. То ће помоћи пигменту карнима да дубље уђе у поре усана и да се дуже задржи. 

Ваш кармин ће трејати цео дан или целу ноћ и нећете морати да бринете да ли ће се ваш руж размазати или потпуно скинути са усана. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas