Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Направите ЈЕСЕЊИ ПИЛИНГ за усне од БУНДЕВЕ

Хладнији јесењи дани неминовно су довели до тога да сваки део вашег тела захтева интензивнију негу.

1603459846_Depositphotos_183386458_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Од руку, преко лица, косе, па све до стопала. Али шта је са вашим уснама? Ветар, ниже температуре и сув ваздух дефинитивно су оставили траг на њима, и оно што им је преко потребно како би изгледале наговано и меко је хидратација. Али пре него што посегнете за својим омиљеним лабелом, има једна ствар коју би требало да урадите – пилинг усана.

Зашто нам је потребан пилинг усана?

Јесење време је врло вероватно нанело штету вашим уснама јер уместо меко и глатко, оне сада изгледају испуцало и грубо, зар не. Самим тим пре него што нанесете заштитни слој на ваше усне и подарите им преко потребну хидратацију потребно је да уклоните сву ту стару кожу. Уз свега 5 састојка из ваше кухиње, добијате ефикасан пилинг за усне који ће их учинити поново нежним и меким.

Прочитајте још: Ове НИЈАНСЕ КАРМИНА чине да зуби изгледају БЕЉЕ

Састојци:

  • ¼ шоље крпуно млевених зрна кафе
  • 1 кашика кокосовог шећера (или смеђег шећера)
  • 1 кашика зачина од бундеве
  • 2 и по кашичице маслиновог уља
  • 1 кашичица екстракта ваниле 

Припрема:

Све састојке сједините у једној посуди водећи рачуна при том да добро разбијете све настале грудвице. Будући да добивеју количину нећете потрошити одмах, сипајте је у стаклену посуду да пријањајућим затврачем. Можете овај пилинг користити 2 пута недељно у зависности од стања са вашим уснама.

Прочитајте још: Свакодневно правимо ГРЕШКЕ које нам СТВАРАЈУ БУБУЉИЦЕ

Употреба:

Мању количину пилинга за усне нанесите на горњу и доњу половину усана и кружним покретима лагано масирајте око 3 минута. Потом исперите усне и нанесите густи балзам на њих или хидратантну крему коју користите за лице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas