Oglas
· · Komentari: 0
DOM IZ SNOVA?

ŠABI ŠIK: Četvorokrevetni viktorijanski dom bio bi idilična porodična kuća, ali postoji CAKA

Zapanjujuća četvorokrevetna viktorijanska kuća pojavila se na tržištu i prodaje se za milion funti (oko 1.200.000 evra) - ali postoji trik.

1641371883_viktorijanska-kuca.png
Foto: Kinleigh Folkard & Hayward
Oglas

Imanje u zelenom Forest Hilu, jugoistočno od glavnog grada, prostire se na tri sprata i ima dosta prostora.

Pored svetlih i prozračnih spavaćih soba, srećni novi vlasnik će naći primaću sobu, trpezariju i pomoćne prostorije, pa čak i podrum. Ali moraće da urade ozbiljne radove pre nego što usele decu. To je zato što je kuća iznutra potpuno uništena.

Biće potrebni veoma duboki džepovi da bi se adresa pretvorila u useljivu porodičnu kuću.

Na prvi pogled, sve izgleda dobro izvan kuće, koja se može pohvaliti velikim prozorima i lepim lukom od crvene cigle iznad ulaznih vrata. Kuća je cela urađena u stilu šabi šik.

Međutim, oni koji bolje pogledaju primetiće da je zelenilo oko kuće malo zaraslo, a stepenice do vrata treba dobro očistiti.

Foto:  Kinleigh Folkard & Hayward

Šta očekuje nove vlasnike?

A pravi obim potrebnog posla je odmah očigledan kada posetioci pređu prag. Srušeni plafoni i vidljivi drveni rogovi, tepisi su pocepani, a kamini delimično uništeni.

Pročitajte još: Stvari koje ne bi trebalo da držimo kraj vrata: Sve loše ideje prema FENG SHUIJU

Zidovi su na nekim mestima ogoljeni do cigle, dok su toalet i kada potpuno uništeni.

Agenti u Kinliju, Folkardu i Hejvordu kažu da je imovina u Evelm Roudu nekada bila veoma velika - i da bi mogla ponovo da bude sa pravim vlasnikom.

Foto:  Kinleigh Folkard & Hayward

Prodaju su nazvali „retkom prilikom za sticanje četvorosobne, starogradske kuće kojoj je potrebno potpuno renoviranje“ – i rekli da je dom „prazno platno“.

"Prazno platno"

To nije jedina prelepa imovina iz perioda koja se trenutno prodaje i kojoj je potrebno mnogo posla.

Jedna trokrevetna kuća samo nekoliko minuta hoda od Kings Krosa je u sličnom stanju unutra. Kuća, koja je takođe na tržištu za milion funti, u potpunom je zapuštenom stanju.

Foto:  Kinleigh Folkard & Hayward

Agenti priznaju da je potrebno "opsežno renoviranje". Međutim, kažu da će kuća, koja je izgrađena oko 1850. godine, biti neverovatna kupovina za ambicioznog kupca.

U međuvremenu, treći dom sa cenom od milion funti bio je potpuno zanemaren tokom godina.

Podovi na imanju na kraju terase, nedaleko od Brik Lejna u Ist Endu, obloženi su prljavim i neravnim pločicama, dok je plafon počeo da pada, a zidovi su goli.

Agenti u Vinkvortu kažu da je kući "potrebna potpuna modernizacija" - ali da je to "fantastična prilika".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas