Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Шта деца желе?

Уредите собу детета са посебном пажњом

1662641767_01_NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Одрастајући, деца углавном негују успомене створене у њиховим собама, па би зато уређењу сваке дечије собе требало приступити са посебном пажњом. Важно је укључити и децу у уређење њихове собе, јер дечија соба треба да садржи баш оне елементе који одговарају њиховим личним потребама, али да у исто време буде функционална, практична и уредна.

Идеална дечија соба би требало да има зону за спавање, зону за учење и зону за игру. Постоји мноштво идеја за лепе и занимљиве дечије собе, а неке од њих делимо са вама у наставку текста.

Елементе намештаја којима можете опремити дечију собу у потпуности нуди дечија соба АВАЛОН, која у свом систему има десет елемената у опак бело–розе комбинацији и десет елемената у опак бело–плавом декору.

Приликом сређивања дечије собе, треба узети у обзир димензије простора, као и да ли собу деле брат или сестра, јер је тада функционалност кључна.

Фото: Форма Идеале

Деца могу да учествују заједно са вама у украшавању својих соба, бирајући боје зидова или намештаја, тканине за завесе и постељине или стварајући мало уметничко дело које ће бити украс у њиховој соби.

Део собе би требало да буде и радни кутак, чији је главни елемент радни сто. Дечија соба АВАЛОН у свом избору елемената нуди три радна стола. За мање просторе идеално решење је компјутер сто БЕЛО у опак белом декору и практичним делом са затвореним полицама. Уколико пак желите да унесете додатне боје у простор, предлажемо један од компјутер столова АВАЛОН у комбинацији опак беле и плаве или опак беле и розе, који поред затворених полица има и део са четири фиоке које су врло практичне код млађих школараца.

Сјајно решење за додатно одлагање књига, уџбеника и осталог школског прибора су отворене полице АВАЛОН 5, као класични пример отворених полица, а уколико сматрате да је вашим школарцима потребно додатно одлагање у затвореним полицама, ту су полице АВАЛОН ПОП које су затворене у доњем делу, а додатни избор представљају две фиоке у средини или средишна преграда са вратима.

Фото: Форма Идеале

Спаваћи део дечије собе чине кревет и ноћни ормарић, али овај кутак не мора бити намењен само за спавање, већ се ту може читати лектира, писати дневник или маштати о сновима и жељама.

Уз собу АВАЛОН се уклапа кревет ОРФЕЛИН 90 у опак белој боји, који ће се засигурно сложити уз било који дезен постељине. У зависности од потреба, као додатак за одлагање постоји опција фиоке, која може послужити и за спавање, што је идеално решење уколико малишани имају заједничку собу. Сама опција извлачења додатног лежаја доприноси уштеди простора и веома је практична. Опција могу да вам буду фиока за кревет ФПК 199 за одлагање, или фиока за кревет ФПК 199Д, која долази са склопивим душеком, као додатни лежај. Када је реч о ноћним ормарићима, ноћни ормарићи АВАЛОН НО2Ф такође долазе у дезенима које можете одабрати по узору на остале елементе собе.

Практичност одлагања ствари у дечијој соби је веома важна, како би ствари деци биле приступачне, а самим тим и соба сређенија. Идеално решење су гардеробери са доста простора за одлагање, али и комода, која би употпунила и поједноставила како слагање гардеробе, тако и сортирање књига и играчака. Ормар АВАЛОН 2К1Ф у опак бело – розе или опак бело-плавој комбинацији садржи све елементе практичног ормара, од гардеробне шипке, практичне полице и функционалне фиоке, а за додатно одлагање како гардеробе, тако и играчака, најбоље решење су комоде.

Фото: Форма Идеале

Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу комоду АВАЛОН 3Ф, која заузима мање простора и састоји се од три практичне фиоке, али и комоду АВАЛОН 3К1Ф која је нешто већих димензија. Поред тога што нуди комбинацију затворених полица и фиоке, она има и велику функционалну горњу површину која може бити декорисана по жељи малишана, или се може користити као додатна површина за одлагање играчака које ће бити на дохват руке.

Имајте у виду да је веома важно да у целом процесу уређења собе и деца имају прилику да одаберу комаде намештаја, као и пропратну декорацију, како би то био њихов омиљени кутак, у коме ће радо проводити време у игри, али и учењу и обављању свих школских задатака.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas