Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Учење

1+1: Упиши један курс, други онлине курс добијеш на поклон

Ако постоји начин да побољшате своју будућност, да ли бисте се одлучили да то учините?

1598953827_kursevi-jezika.jpg
Фото: Промо
Oglas

Врло је вероватно да би многи помислили да то баш и није тако лако као што изгледа, па би вероватно одустали и пре него што су почели.

Ипак, постоји нешто што свако од нас може да учини, како би заиста своју будућност учинио бољом, али често тако једноставне ствари прођу неопажено.

Добро је познато да једино улагање у лични развој на различитим пољима, може у великој мери да нам помогне да заиста свој живот учинимо лепшим. Ипак, ту је потребна доследност и дисциплинованост, а управо то је оно што многима од нас неретко мањка. Али ако ипак у неком тренутку одлучите да заиста уложите у своју едукацију, нема бољег начина него да почнете од учења или усавршавања неког страног језика.

Знање енглеског језика као императив

Где год да одете ван земље, нема сумње да ће вам бити потребно знање макар енглеског језика. Свакако да је идеално ако знате језик земље у коју путујете, али то није неопходно да бисте се у њој снашли.

Уколико аплицирате на конкурс за посао, у већини случајева ће се од вас захтевати да имате адекватан ниво знања енглеског језика. Свакако да може бити изнет захтев и за познавањем још неког страног језика, а све у зависности од тога са компанијама из које земље се остварује сарадња.

Како научити страни језик?

Подразумева се да увек имате опцију да покушате самостално да савладате изабрани страни језик. Иако то у основи није лоша идеја, врло је вероватно да ћете прилично брзо од ње одустати.

Важно је да знате да ипак немате никаквог разлога за бригу, ако желите да савладате неки страни језик или можда да побољшате знање које сте раније стекли. На располагању вам је Школа страних језика Академије Оxфорд, која је својим дугогодишњим постојањем доказала да јој треба поклонити поверење.

Фото: Промо

Тим пре што, упркос изузетно квалитетним курсевима бројних страних језика, ова школа нуди и врло приступачне цене. Стручни кадар, који је са пуно пажње одабран и који подразумева стручњаке са вишегодишњим искуством је сасвим довољан разлог да не бринете, јер ћете имати прилику заиста да учите од најбољих предавача.

Али ту није крај...

Уколико сте помислили да је то све што Школа страних језика Академије Оxфорд нуди својим полазницима, изненадићете се. Пријатно, наравно!

А ако томе додате и информацију да апсолутно свако, ко буде уписао курс енглеског језика у овој школи, али и немачког, француског, руског, норвешког или било ког другог, добија невероватан поклон. Иако ће можда звучати просто невероватно да би било истинито, сваки полазник ове школе добија могућност да потпуно бесплатно похађа и један од понуђених онлине курсева.

Довољно је само да одаберете курс страног језика, који желите да похађате, те да почнете да размишљате о томе која је то област, коју још желите да савладате и то потпуно бесплатно. Да ли је то писање за wеб или блог, креативно писање или пословна комуникација, односно технике памћења, потпуно је свеједно, јер су у понуди бесплатни онлине курсеви, којима су управо то основне теме. Свакако се можете одлучити и за упознавање са мапама ума, вештинама презентовања и са неком од осталих тема, којима су посвећени гратис онлине курсеви.

Уз то, свако ко буде похађао курс немачког језика, енглеског или ма ког другог из понуде ове школе, ће стећи и признати сертификат о томе. А исто се односи и на бесплатни краћи онлине курс који је похађао. Наравно под условом да на завршном тесту испуни захтеве организатора.

Курсеви страних језика за децу

Свакако да у Школи страних језика Академије Оxфорд мисле и на најмлађе полазнике, којима су на рсполагању како курсеви енглеског и немачког језика, тако и многих других.

А да би малишанима било омогућено да на најбољи могући начин усвоје знања, која су прописана важечим наставним програмом, предвиђено је да искусни предавачи максимално ускладе активности са потребама деце конкретног узраста.

Касније, уколико то буду желели, знања стечена у току курсева страних језика за децу, могу употпунити кроз наменске едукације за одрасле полазнике.

Ниво по ниво, до одличног знања

Можда вас све то збуњује, што и није чудно. Често слушамо о томе да је неко уписао рецимо курс немачког језика и завршио одређени ниво.

О чему се заправо ради?

Да би курс било ког страног језика био организован у складу са правилима, морају се поштовати одговарајући стабндарди. А у овом случају је то Заједнички европски референтни оквир за језике, односно ЦЕФР. По правилима тог стандарда постоји укупно 6 нивоа знања неког страног језика. Почетни или основни ниво је А 1, а за њим следи А 2, односно виши почетни, па Б 1 и Б 2 (нижи и виши средњи ниво), те Ц 1 и Ц 2 (нижи и виши напредни ниво).

А у складу са нивоом знања које има кандидат се и дефинише на ком нивоу би требало да похађа курс. По завршетку курса изабраног језика ће у овој школи бити организовано тестирање, у складу са правилима, након чега кандидат који задовољи јасно дефинисане критеријуме, постаје власник признатог сертификата о познавању језика на одређеном нивоу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas