Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет ствари које би свака свекрва требало да поштује: За почетак не критикујте избор свог сина

Сви знамо за стереотип о свекрвама који није бас најпозитивнији. Ипак, у пракси је често другачије, па се снаје и свекрве лепо слажу

1664193103_profimedia-0158328098.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Саветница за парове Леслин Кантнер, објаснила је како да будете савршена свекрва која ће имати најлепши однос са својим сином и снајом.

- Прво – никада не критикујте дететов избор партнера или начин на који су заједно као пар. Такође, никада не тражите од детета да стане на вашу страну у односу на своје супружнике и треће не би било дбро да идете у кућу сина и снаје, а да се нисте најавили - започиње Леслин саветовање.

Прочитајте још: Да ли деца треба да гледају ЦРТАНЕ ФИЛМОВЕ пре спавања? Научници дошли до нових сазнања

Четврти савет фокусиран је на родитељство који маме несебично дају, али могу да буду погрешно схваћене, како се то не би десило идите "околним путем":

- Немојте им говорити како да буду родитељи. Једино упозорење за то би било ако поставе конкретно питање и траже ваш савет, наравно, поделите вашу мудрост.

На крају, Леслин је рекла да је важно да свом детету дате простор и време и да му не намећете време:

- Не захтевајте време са њима. Ово је посебно важно током сезоне празника. Идеја да ваше одрасло дете мора да проведе сваки Божиц́ са вама када постоји читава друга породица партнера за разматрање је заиста само рецепт за огорченост и горчину. Наравно да желимо да наша деца желе да проводе време са нама, питати је добро, али захтевање не може да буде добро - објашњава Леслин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas