· · Komentari: 0

Pet stvari koje bi svaka svekrva trebalo da poštuje: Za početak ne kritikujte izbor svog sina

Svi znamo za stereotip o svekrvama koji nije bas najpozitivniji. Ipak, u praksi je često drugačije, pa se snaje i svekrve lepo slažu

1664193103_profimedia-0158328098.jpg
Foto: Profimedia

Savetnica za parove Leslin Kantner, objasnila je kako da budete savršena svekrva koja će imati najlepši odnos sa svojim sinom i snajom.

- Prvo – nikada ne kritikujte detetov izbor partnera ili način na koji su zajedno kao par. Takođe, nikada ne tražite od deteta da stane na vašu stranu u odnosu na svoje supružnike i treće ne bi bilo dbro da idete u kuću sina i snaje, a da se niste najavili - započinje Leslin savetovanje.

Pročitajte još: Da li deca treba da gledaju CRTANE FILMOVE pre spavanja? Naučnici došli do novih saznanja

Četvrti savet fokusiran je na roditeljstvo koji mame nesebično daju, ali mogu da budu pogrešno shvaćene, kako se to ne bi desilo idite "okolnim putem":

- Nemojte im govoriti kako da budu roditelji. Jedino upozorenje za to bi bilo ako postave konkretno pitanje i traže vaš savet, naravno, podelite vašu mudrost.

Na kraju, Leslin je rekla da je važno da svom detetu date prostor i vreme i da mu ne namećete vreme:

- Ne zahtevajte vreme sa njima. Ovo je posebno važno tokom sezone praznika. Ideja da vaše odraslo dete mora da provede svaki Božić sa vama kada postoji čitava druga porodica partnera za razmatranje je zaista samo recept za ogorčenost i gorčinu. Naravno da želimo da naša deca žele da provode vreme sa nama, pitati je dobro, ali zahtevanje ne može da bude dobro - objašnjava Leslin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.