Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојка открила трик за савршен деколте: За пар секунди до бујнијих, већих и лепших груди (ВИДЕО)

Корисница ТикТока поделила је користан савет за којим су полуделе све жене

1653673251_sharon-mccutcheon-P9zPITLlSBk-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Сезона отворених мајица, хаљина са дубоким деколтеом и најица без бретела је почела, али са њом су дошли и други проблеми. Груди у оваквим стварима, а посебно веће груди, могу да изгледају чудно и нескладно.

Корисница ТикТок апликације, једна је од девојка која се сусрела са овим проблемом. Међутим, нашла је начин да се озбори са њим и то за свега пар секунди Њене груди су захваљујући овом трику биле подигнуте, чрвршће и имале су савршен облика, а сам видео има 2 милиона прегледа и више!

Прочитајте још: ВЕРОВАЛЕ или не, али природно ПОВЕЋАЊЕ ГРУДИ је могуће! Ево и како

 

@мидсизефасхионинспо

И литераллy усе тхис алл тхе тиме бут И’ве невер сеен анyоне талк абоут ит 🤷🏼‍♀️

♬ оригинал соунд - Мидсизефасхионинспо

- Само узмите овакву гумицу и њом спојите бретле позади - објашнила је Џес која је претходно демонстрирала како јој изглеђу груди пре трика, а затим показала шта се десило када је  употребила гумицу за косу. Објаснила је и како претходно треба да вежете гумицу. 

Коментари одушевљених девојака су се само низали:

"Овај трик ми је спасио живот. Не само мени, већ свим женама са великим и опуштеним грудима", "Wоw, моје груди сада изгледају као да имам силиконе", "Зашто за ово нисам сазнала пре", "Поред гумице, може да се користи и укосница. Исти посао ради"...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas