· · Komentari: 0
SUDBINA

Dan koji niko NEĆE ZABORAVITI: Kada se saznalo da je Medlin nestala svi su gledali U NJENU MAJKU i ovaj DETALJ

Roditelji nikada nisu prestali da je traže

medlin.PNG
Foto: Printskin/jutjub/ Today

Trogodišnja Medlin MekKejn nalazila se u odmaralištu Plaja de Luz u Portugalu sa roditeljima i braćom blizancima, odakle je oteta i nikada nije pronađena. Taj dan davne 2007. godine kada su se mediji okupili ispred apartmana odakle je ona nestala, verovatno niko prisutan nikada neće zaboraviti. 

Pročitajte još: UHAPŠEN MUŠKARAC! Poznata sudbina male Medlin, koja je nestala pre 13 godina?!

Kako je padao mrak, roditelji Kejt i Geri, izašli su iz apartmana 5A i upitili svoj prvi javni poziv. Dirljivo je bilo gledati njenu majku Kejt MekKejn kako spuštene glave drži Medlininu plišanu igračku.

Ubrzo su plakati sa njenim likom osvanuli svuda. Prelepi drhtavi osmeh, plava kosica i krupne oči sa čudnim sjajem izazvali su kod roditelja širom sveta strah i simpatiju.

Pročitajte još: Objavljena FOTOGRAFIJA: Ovo je MUŠKARAC koji je uhapšen zbog nestanka male Medlin (FOTO)

- Šta dođavola moraju proći njeni roditelji? - pitali su se svi.

Policijska istraga započeta je bez ključnih tragova. Izgubljeni su forenzički dokazi, kao i ključni sati. Zato su MekKejnovi odlučili da se obrate medijima, kako bi privukli pažnju javnosti.

Šta dođavola moraju proći njeni roditelji?

- Hteli smo da učinimo sve da im pomognemo da pronađu svoju ćerku. Sledećeg dana, nakon što sam prisustvovao policijskoj konferenciji za štampu, napisao sam svoj prvi članak pod nazivom Sinoć se verovalo da je oteta Medlin živa, ali u rukama deteta perverznjaka - priča novinar.

Pročitajte još: Na dan venčanja, mladina mama je uradila NEOPROSTIVU STVAR - o tome se danima priča na društvenim mrežama

Tek nakon 13 godina se prvi put osetilo da misterija može biti rešena. 

- Shvatio sam da MekKejnovi nikada neće prestati da traže Medlin. NJihova odlučnost je bila izvanredna. Počeo sam da ispitujem koliki je javni novac potrošen na istragu, ali ipak 2016. napisao sam da je možda vreme da prestanem. To ne znači da sam nekad prestao da sanjam ili razmišljam o devojčici - nastavlja novinar. - Svi želimo da znamo šta se desilo sa njom, da se približimo istini i da se zaustavi noćna mora njenih roditelja i pomogne im se da pronažu mir.

Pročitajte još: Da li ste čuli za princezu Kutulun? Bila je jača od svih muškaraca, NOSILA IH OCU, a njena smrt je MISTERIJA

Prošlo je 13 godina od kada je trogodižnja Medlin nestala, a nemačka policija juče je objavila da se osumnjičeni muškarac Kristijan Brukner (43) već nalazi u zatvoru. Policija je pronašla mnoge svedoke koji ga se sećaju, a uspeli su i da ga dokažu da je boravio u letovalištu Plaja de Luz gde su boravili Mekejnovi.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.