Oglas
· · Komentari: 0
PARANORMALNO

PLAČ BEBE, kucanje iz zidova, SVETLO koje se samo pali: DUH u Gledstonovoj vili je bio sve AGRESIVNIJI

Kuckanje iz zidova, koraci nevidljivih hodača, plač bebe u noći, svetla koja se sama pale i gase i još mnogo toga bili su deo najranijeg detinjstva Endrjua Dekstera provedenog u Gledston vili, u rudarskom gradiću Bargoid u Južnom Velsu.

1603371323_MrSinister.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Mr Sinister
Oglas

Tek kada je zgrada pretvorena u hotel, Dekster je posle više od tri decenije saznao da je poltergejst koji je progonio njegovu porodicu i dalje aktivan, a uzroke je pronašao u arhivama i starim novinama.

Pročitajte još: Kada su ušli u crkvu, videli su IKONU BOGORODICE KAKO LEBDI U SREDINI: Posle toga sve je bilo JASNO

Gledston vila je izgrađena krajem 19. veka, a dobila je naziv po Vilijamu Evartu Gledstonu, britanskom političaru iz viktorijanskog doba, koji je četiri puta biran za premijera. Mada nema podataka da li je on živeo u njoj, poznato je da je za vreme Prvog svetskog rata bila dom Henrija Džonsa i njegove velike porodice, a onda porodice Kimit, pa Vilijems i, na kraju, Milsovih.

Pročitajte još: LINKOLN je tri puta video VANZEMALJCE, a ZNAO je da će biti UBIJEN

U avgustu 1969. na svet je došao Endrju, posle čijeg rođenja su u Gledston vili počela čudna dešavanja, koja su trajala sve dok se porodica 1978. godine nije odselila.

Endrju Foto: Youtube/ screenshot Andrew Dexter
Palila su se svetla, čuli krici i plač bebe...

- Dešavale su se aktivnosti koje prevazilaze racionalna objašnjenja, kao što su svetla koja se pale i gase ili električni kablovi koje neko nevidljivi povlači, sablasne slike, bestelesne korake i plač deteta - seća se Endrju.

Duh je u spavaćoj sobi.

Centralno mesto na kojem su se najviše događale tajanstvene pojave bila je spavaća soba na spratu i nepoznata sila je ubrzo zauzela sobu, oglašavajući se gotovo svake večeri koracima i zvukovima.

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

- Jednom je prema dedi, kada je ulazio u sobu, poletela staklena flaša koja ga je promašila za samo nekoliko centimetara i razbila se o dovratak. To nisam lično video - kaže Endrju.

Vila nekada Foto: Youtube/ screenshot Mr Sinister

Prijateljica njegov bake, Ivi Fransis, nije verovala u posednutost i govorila je da su verovatno u pitanju vibracije od saobraćaja sa puta za Kardif, ali promenila je mišljenje kada je čula zvukove iz spavaće sobe na spratu. Ona je o tajanstvenim dešavanjima obavestila lokalnu štampu i dovela medijuma Džona Metjusa.

Medijum je izazivao duha i odazvao se!

Medijum je postavljao pitanja porodici i izazivao je duha kucanjem po tavanici, da bi vrlo brzo potom dobio odgovor! Zatim je ušao u trans da bi ostavio kontakt i saznao mu ime, ali nije uspeo. Rekao je da očigledno postoji "prisustvo" nekoga ko je ostao vezan za materijalni svet posle smrti, jer su mu u njemu ostala "nezavršena posla".

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Sveštenik ga je umirio
Došao je i sveštenik, Grejam Džons, koji je blagoslovio kuću i čitavo imanje nakon što je izgovorio nekoliko molitvi, pa se mesec-dva posle toga nisu događali nikakvi incidenti.

- Međutim, duh se vratio, u mnogo agresivnijem izdanju. Čuo se plač bebe iz spavaće sobe, a aktivnosti su postale tako intenzivne, da smo nas troje prešli da spavamo u prizemlju, i to sa upaljenim svetlima - ističe Endrju.

Vratio se u hotel, da proslavi rođendan i - šok!

Endrjuovi su se selili i, mnogo kasnije, odlučio je da 40. rođendan proslavi u nekadašnjoj kući, sada "Redž Park" hotelu.

Pročitajte još: "Čuo sam mrmljanje, u trenu ga beli dim progutao": VOZ pun putnika ušao u tunel u Lombardiji i NESTAO zauvek

- U razgovoru sa osobljem hotela, saznao sam gotovo sve ono što sam i pamtio iz detinjstva - da se svetla neobjašnjivo pale i gase, iz sobe broj pet, nekada naše spavaće sobe, čuje se plač bebe, a zaposleni povremeno viđaju sablasnu nevestu u belom i monaha sa kapuljačom - ističe on.

Manastir Foto:
Bitesize Ghost Stories
Na imanju je umrla beba, a onda i majka...

Odlučioje da istražim prošlost Gledston vile i otkrio interesantne stvari u biblioteci i arhivi. U vilu se 1923. godine uselio bračni par Majkl i Evelin Kimit sa tek rođeni sinom Elvinom. Beba umrla na imanju sa samo četiri meseca, a Evelin Kimit 1970. godine, kratko vreme nakon što je Endrju rođen.

Pročitajte još: Zbog BEOGRADA tačno u podne zvone ZVONA u svim hrišćanskim crkvama na svetu: Sve počinje 1456. godine!

U obližnjoj Boldvin ulici, direktno naspram Gledston vile, u 16. veku je postojao benediktinski manastir, što objašnjava pojavu monaha.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas