· · Komentari: 0
SAVETI

Trik koji će vam uštedeti prostor i vreme: Evo kako pravilno da spakujete majice, farmerke, pidžame (VIDEO)

Ova savet olakšaće vam svakodnevicu i dosadne poslove slaganja stvari.

1616429775_pjimage--34-.jpg
Foto: Printscreen / Instagram / mrs.ds.cleaning.reviews •

Uz peglanje, slaganje odeće je najdosadnija kućna stvar koju svaka žena mrzi. To je jedna od onih stvari koje uvek ostavljamo za kasnije. Međutim, uz pomoć jednog trika rešitećete se i ove muke. 

Devojka po Instagram imenu mrs.ds.cleaning.reviews objavila je video na kome pokazuje kako ona sređuje svoj orman a u opisu je napisala: "Tako je lako, pogodnije i manje neuredno. Ovu tehniku koristite za savijanje pidžame, džempera, posteljine, peškira za kupatilo, peškira za čaj i još mnogo toga."

Pročitajte još: Trik koji će vam pomoći da se posteljina ne gužva tokom pranja: Potrebne su vam samo dve teniske loptice!

Kada jednom uvežbate i savladate ovu tehniku, svaki sledeći put raspremanja će vam biti lakši a orman će biti uredniji i organizivaniji i na taj način uštedećete na prostoru.

Jedna žena je Instragram profilu podelila jedan trik, a oduševila se kada su je mnogi pitali da podeli svoj način pakovanja stvari.

Pročitajte još: Ne ispuštamo ga iz ruku, a ne znamo da je devet puta PRLJAVIJI od WC šolje! Evo koji još predmeti u našem domu su opasni po zdravlje

Zahvaljujući ovom načinu slaganja odeće, majice i farmerke ćete bez problema moći da držite u fiokama. S obzirom na to da je ovako složena odeća pravougaonog oblika, ona je slaže u kutije za odlaganje odeće, a potom u fioke, ali, svejedno, možete ih složiti i u orman.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.