· · Komentari: 0
ZVEZDE

Britni Spirs se OSVETILA ocu: Na Instagramu objavila pogrdnu objavu (FOTO)

Britni Spirs je ponovo slobodna, a prvi dan je iskoristila da se osveti ocu Džejmiju.

1631170469_britani.PNG
Foto: Instagram/ screenshot britneyspears

Britni Spirs (39) je ponovo odlučila da neće da ćuti i objavila je novu objavu na Instagramu.

Pročtitajte još: Gosti su bili ŠOKIRANI! Kejt Midlton je uletela u pab sa princezom Šarlot, a imali su JAK RAZLOG

Svađa sa ocem se nastavlja

Britni Spirs 13 godina živi pod ključem, a o njenom životu više od decenije odlučije otac Džejmi. On je dobio legalno starateljstvo nad ćerkom koja je postala zvezda kao devojčica, a kao žena potpuno izgubila kompas.

Foto: Instagram/ screenshot britneyspears

Britni Spirs je tražila da se prekine starateljstvo i da ponovo preuzme kontrolu nad svojim životom. Otac Džejmi je u utorak podneo sudu zahtev da se prekine starateljstvo, a Britni Spirs umesto da bude zadovoljna - nastavila da se svađa sa ocem.

Pročitajte još: Pripremite dva jesenja komada garderobe: Ko bi rekao da će se nositi danju? (FOTO)

Britni Spirs je objavila Stori

Britni je objavila Stori sa dve stare slike na kojima nastupa sa igi Azaleojm (31). Napisala je:

- Ja i Igi na sceni 🎤💃🏼👯 !!! Bilo je zabavno raditi sa tako jakom ženom kao što je ona. Nisam upoznala njenu novu bebu. Bog je blagoslovio. Iako je ime pesme "Lepe devojke" ovo je biše osveta za NERDOVE - napisala je Britni.

Šta je nerd?
Britni je oca nazvala "nerdom" i verovatno je htela da kaže "zatvoren čovek" koji teško komunicira sa drugima. U žargonu nerd znači štreber, haker, momak obično sa naočarima koji je introvertan.

Britni Spirs posle pesme "The Toxic" nije snimila ništa, a sve vreme je pravila skandale jer joj društvene mreže nisu bile ukinute. Inače, Britni spirs ima skoro 40 miliona pratilaca.

Otac se nada da će slobodu pametno iskoristiti

Kada je potpisana njena sloboda, Britni nije izdržala i ponovo je morala da napravi skandal sa novim postom.

Gospodin Spirs ćerki želi sve najbolje

- Gospodin Spirs je ponovo rekao da želi najbolje svojoj ćerki i potpuno se otkazao starateljstva. Ona sada može sama da upravlja svojim životom i gospodin SPirs se nada da će ona iskoristiti tu šansu na najbolji način - piše u sudskoj odluci.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons ispratila ćerku na koledž, pa u kupaćem vežbala hulahop (VIDEO)

 

Sudija Brenda Peni je već rekla da će odobriti slobodu Britni Spirs kada je advokat pevačice podneo peticiju 29. septembra.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.