Oglas
· · Komentari: 0
lepe vesti

Aleksandra Tomić donela važnu odluku mesec dana nakon porođaja: Svi su oduševljeni (FOTO)

Novopečena mama dokazala je koliko voli glumu

1649763514_andrijaialeksandra.jpg
Foto: Instagram/Printskrin/_đeđa_
Oglas

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević postali su roditelji malenog Relje pre mesec i po dana. Roditeljstvo zahteva veliku posvećenost i obavezu, ali ovaj glumački par uspeva sve da postigne!

Posebno je Aleksadrina odluka da se ubrzo vrati na "daske koje život znače" izazvala oduševljenje publike.

Reljina mama podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da se vraća na scenu i to 28. maja. Naime, tada će u "Teatru na brdu" izvesti predstavu sa glumcima Aleksandrom Radojičićem i Radovanom Vujovićem "Pazi šta želis".

Pročitajte još: OVAJ POLITIČAR je bio Brenina VELIKA LJUBAV: NJemu je posvetila pesmu "Miki, Miki moj"

Ovu fotografiju, Aleksandra je podelila na svom storiju, a čini se da je publika posebno oduševljena njenom odlukom da se vrati glumi brzo nakon porođaja.

Ne sumnjamo da je ovo obradovalo i njenog supruga Andriju, koji je njena velika podrška.

Pročitajte još: IMALA 43 KG I TELO PUNO MODRICA: Milena Ćeranić progovorila o najmračnijem delu života (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_đeđa_)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas