Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Jeremić postavila GOLIŠAVU fotografiju: Voditeljka pokrivena samo paketićima - "Odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način" (FOTO)

Voditeljka iznenadila svoje pratioce

1672471829_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svom specifičnom stavu. Ona je neko ko neretko eksperimentiše u svim poljima života. Ovog puta je odlučila da pređe granicu i uradi nešto što je iznenadilo celokupnu javnost.

Pročitajte još: Odbacite sve što vas je KOČILO u 2022. godini: Pet stvari koje treba da PROMENITE da bi vam naredna godina bila puna SREĆE

Jovana je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, a neke delove tela je prekrila novogodišnjim paketićima. U opisu fotografije je čestitala svojim pratiocima Novu godinu.

- Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka laznim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u dusi i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista.
Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj zivot jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao sto vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi pozeleo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi.
Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite jer bez emocije nema zivota , kao i da zaradite novca dovoljno da zivote u izobilju, bezbrizno.
Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? - napisala je voditeljka.

 

Pokrenula je lavinu pozitivnih komentara.

"Opet si rasplamsala", "Original", "Obožavam te", bili su samo neki od njih.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas