· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

"Da nisu "čačnuli" CRKVU...": Čuveni astrolog prošlog novembra predvideo PAD MILA, a sada budućnost Crne Gore

Suzana Ban je u specijalnom izdanju "Trećeg oka" u novembru 2019. godine dala najtačnije prognoze za ovu godinu.

1600358178_Crna-Gora-G-danas-se-vesele-ta-ih--eka-ubudu-e--foto-dragan-milovanovic--12-.JPG
Foto: D. Milovanović

Pre godinu dana niko nije ni pretpostavljao da će stranka Mila Đukanovića otići sa političke scene, da će u Hrvatskoj doći do smene vlasti, kao i da će Džo Bajden kandidovati za predsednika SAD.

Suzana Ban je dala intervju štampanom izdanju našem "Trećem oku", a razgovor je počela sa aktuelnom temom:

Pročitajte još: MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

Milov horoskop
Natalni horoskop Mila Đukanovića ukazao mi je na to da je 2019. bila godina ozbiljnih izazova koje on, na sebi svojstven način, nekako prevazilazi. Početak 2020. uveo ga je u finiš i sve veće probleme da odloži korenite promene koje mu slede na ličnom planu. Pandemija virusa je odložila ono što je bilo neminovno.

- Pred Crnom Gorom su dve i po godine uspona. To neće doći na bajkovit način, jer je put do toga ipak posut brojnim potresima i preokretima. Na scenu, sad već znamo, stupa udružena opozicija koja u sebi sadrži i deo albanske manjine. Ovo je nešto što sam ranije najavila, a sada, kada smo dobili konkretna imena tih vođa, interesantno je pogledati njihove natalne horoskope - kaže Ban.

Krivokapić, Bečić i Abazović imaju moćne natale i kapacitet udružiavnja.

Sva trojica, Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, imaju moćne natale i međusoban kapacitet za udruživanje. Suzana naglašava da treba da budu spremni na ljutu borbu, jer put do onoga što su zamislili vodi preko ozbiljnih prepreka koje je Milo Đukanović spreman da postavi.

Pročitajte još: Najviše državnika je rođeno u OVOM znaku, a ne prezaju ni od ORUŽJA!

Suzana Ban Foto: V.Danilov

U vreme kada je analizirala Milov horoskop nije znala da je 2020. godina izborna u Crnoj Gori. Držala  se njegovog ličnog i horoskopa u trenutku proglašenja nezavisnosti Crne Gore.

Pred Milom su dve teške godine i naplata...

- Milo je astrološki gledano, osoba sklona velikim preokretima, potezima koje niko ne očekuje. NJegov odlazak s političke scene jeste neminovan, ali ne brzinom koju mnogi očekuju. Pred njim su teške dve godine, tokom kojih je sve moguće. Za sve što je u prošlosti posejao, sada mu dolazi žetve - ističe Suzana Ban.

Pročitajte još: Proračunata je, OZBILJNA, sistematična i POUZDANA, a bez nje bi u svetu VLADAO HAOS

Milo ima masu planeta u Vodoliji i kontrašku prirodu protiv tradicije i reda.
Foto: Arhiva Novosti

- Što se tiče vere, veroispovesti i crkve, nije nikakvo čudo što se, u zanosu svoje dugogodišnje vladavine, zaleteo i na taj segment društva.

Naime, Đukanović u svom natalu ima veliki stelijum (masu planeta) u znaku Vodolije. Ovo je aspekt koji daje "kontrašku" prirodu i krajnje nepoštovanje bilo kakve tradicije ili reda. E sad, zašto se on zaleteo na Crkvu - objašnjava Suzana Ban.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

U drugom polju crnogorskog mundanog (svetskog) horoskopa nalazi se umetnut znak Vodolije sa teško aspektovanim Neptunom u njemu. Umetnutost ovog znaka u polju novca, i to baš tamo gde se nalazi gomila Milovih planeta, ukazuje na to da mi ni ne pretpostavljamo šta se sve godinama unazad odvijalo s finansijama.

Zid za Mila zbog novca?
Kada sam spominjala da će se predsednik i premijer Crne Gore suočavati sa zidom, imala sam u vidu sliku u drugom polju crnogorskog horoskopa, pa zato i dalje smatram da je u igri bio nekakav veliki novac. Nečiji pad dolazi onda kada je vreme za to. Sve ovo što se odigravalo u Crnoj Gori bio je deo kosmičkog scenarija koji je trebalo da se desi. Da vlast nije "čačnula" Crkvu, uradili bi nešto drugo što bi dovelo do buđenja naroda.
Neptun donosi tajne u vezi finansija i malverzacije koje nikada nećemo otkriti.

- Umetnuti znak u sebi sadrži sve one informacije koje su daleko od očiju javnosti, sve ono što nam je nevidljivo, a plašim se da će mnogo toga zauvek ostati neotkriveno - ističe Suzana Ban.

Neptun ga je i oterao sa vlasti!

U tom ambijentu, sakriven je Neptun, planeta koju, u ovom slučaju, možemo posmatrati kao vesnika religije. Ne samo hrišćanske, već svih religija koje su zastupljene u ovoj državi. Taj Neptun je loše aspektovan od Jupitera, a to je kratko rečeno - gubitak.

Pročitajte još: PIRAMIDE leče rak i zato ih gradimo u Rusiji, a SOKOBANJA bi bila balkanski centar

Dakle, onog časa kada se aktuelna politička vlast ustremila na temu religije, kosmički sat je aktivirao veliki bezdan koji je pretio da u sebe usisa sve aktere. Možda se ne izražavam najadekvatnije, ali, to je astrološka slika litija i svega onog što se proletos odigravalo u Crnoj Gori.

Kompletan intervju sa Suzanom Ban pročitajte u štampanom izdanju "Trećeg oka".

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.