Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak 24. maj 2024. godine: Ovnove očekuje zanimljiv susret, a Škorpije tajna romansa na poslu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile ovog petka

1716531769_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Naglašen znak Blizanaca u koji posle godinu dana ulazi i Venera, vladalac vašeg ljubavnog života, slobodnima donosi susret sa mlađom osobom na putu, predavanju, preko prijatelja. Trigon sa Plutonom u Vodoliji povoljno utiče na finansije.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Iskoristite moć vašeg vladaoca Venera koja posle godinu dana ulazi u kuću posla gde se već nalazi Sunce donoseći vam povišicu ili dvostruku zarade. Slobodni Bikovi preko poslovnih kontakata mogu da upoznaju dve podjednako zanimljive osobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posle godinu dana, Venera, planeta ljubavi, novca i uživanja, ulazi u vašu kuću ličnih mogućnosti, donoseći vam popularnost i omiljenost. Veće su šanse da ostvarite planove i na poslovnom i na privatnom planu. Novac stiže preko kontakta sa strancima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Venera, planeta ljubavi, lepote ali i novca, posle godinu dana ulazi u vaš znak, donoseći vam paralelne izvore prihoda. Moguća tajna romansa s nekim ko često putuje zbog posla, radi u obrazovnoj instituciji ili se bavi uslužnom delatnošću.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vladalac vaše karijere i načina na koji razmišljate, Venera, posle godinu dana ulazi u Blizance, donoseći vam sjajne ideje i poznanstva sa uglednim osobama s kojima ćete nastaviti da se družite. Preko prijatelja možete da upoznate harizmatičnu osobu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Venera, planeta novca, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću karijere, donoseći vam nove poslovne šanse, nove saradnike, putovanja, kontakte sa strancima. Sa dugogodišnjim partnerom ćete postići dogovor u vezi s nečim što je odavno na čekanju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posle godinu dana, vaš vladalac Venera, koja upravlja i vašim finansijama, ulazi u devetu kuću, donoseći vam interesovanje za nova znanja, upis u željenu školu ili na fakultet, kurs, kao i putovanja, selidbu u inostranstvo. Bura na ljubavnom planu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa ulaskom Venera u kuću novca, posle godinu dana, poslovni partner može izraziti želju da uloži novac u vaše ideje. Veće su šanse da dobijete pozajmicu, sponzorstvo, stambeni kredit, nasledstvo. Tajna romansa na poslu može biti razotkrivena.

 STRELAC (23.11 - 21. 12)

Venere, planete ljubavi i posla, posle godinu dana, u Blizance, stavlja akcenat na svaki oblik ortakluka. Vaša popularnost raste, naročito ako se bavite zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti. Obnova romanse sa starom simpatijom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U vašu šestu kuću, posle godinu dana, ulazi Venera, donoseći vam uspeh, nove mogućnosti i ideje, ali i posla preko glave. Ako tražite posao, lakše ćete ga naći. Romansa sa osobom koju poznajete preko posla. Udvara vam se zauzeta osoba.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Venera, planeta novca, ulazi u Blizance i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku otvarajući nove mogućnosti sportistima, prelazak ili transfer u novi klub. Zaljubljivanje na kraćem putu. Mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Venera ulazi u vašu kuću privatnosti stavljajući akcenat na porodični život. Veće su šanse da nasledite neku nekretninu ili porodični posao, da započnete ili proširite privatni biznis, renovirate stan, gradite kuću, a moguća je i selidba.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas