Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak 15 mart 2024. godine: Jarčevi mogu napraviti pogrešne poslovne poteze, a Device susret sa osobom iz prošlosti

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene ovog petka

1710487960_horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Trigon između Meseca u Blizancima i vašeg vladaoca Plutona, donosi vam novac preko poslova sa strrancima, obrazovanja, predavaštva. U prepodnevnim satima, dobijate inspiraciju za kreativan posao. Susret sa atraktivnom osobom preko interneta.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meeca u Blizancima, danas nepovoljno deluje na vaše finansije. Naglašeno astrološko polje planova donosi mogućnost odlaganja nekog posla. Partnerovo ponašanje izaziva vašu sumnju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkom polju ličnosti čini vas popularnim i rado viđenim u društvu suprotnog pola, a sekstil sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, povoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i donošenja odluka. Čuvajte se povreda.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija asteroida Gold i Neptuna, planete mašte i nadahnuća, u astrološkoj kući putovanja i obrazovanja, donosi uvećanje prihoda rođenima u trećoj dekadi. Zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Naglašeno astrološko polje novca i rizika, upozorava na oprez prilikom finansijskih transakcija ili podizanja kredita. Konjukcija vašeg vladaoca Sunca i Neptuna, čini vas spremnim da pristupite realizaciji kreativnog projekta.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u Blizancima, u prepordnevnim satima, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, donoseći vam povoljan ishod dogovora sa osobom na položaju. Susret s nekim ko vam je nekada mnogo značio. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, nepovoljno utiče i na vaš emotivni i na poslovni život. Naglašeno polje posla upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Asteroid Fantazija obrazuje sjajne aspekte sa Suncem i Neptunom, nagoveštava romantičan susret sa jednim vodenim znakom. Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam uvećanje prihoda preko honorarnog posla.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Dobar aspekt između Meseca u Blizancima i vašeg suvladaoca Neptuna, planete inspiracije, u prepordnevnim satima, donosi vam uvećanje zarade ako se bavite nekretninama ili javnom delatnošću. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u Blizanacima obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom u polju logike, zbog čega možete da napravite pogrešne poslovne poteze. Neko koga ste nedavno upoznali preko posla, želi da se vidi sa vama. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko astrološkog polja ljubavi, pod uticajem Plutona u vašem znaku, nagoveštava susret sa vazdušnim znakom. Dogovor o poslovnom aranžmanu sa strancima u popodnevnim satima. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa mnoštvom planeta u vašem znaku, omiljeni ste i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Mada Mesec u Blizanacima ne prija vašem senzibilitetu, dobar aspekt sa vašim vladaocem Neptunom povoljno utiče na umetnike. Podložnost povredama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas