Oglas
· · Komentari: 0

Mentalno najjači horoskopski znaci: Oni mogu da pobede svaku prepreku

Evo o kojim znakovima je reč

1688307949_horoskop.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kako ćemo reagovati kada se životne prepreke ispreče ispred nas zavisi od kućnog vaspitanja, sredine u kojoj živimo, ali horoskopskog znaka u kojem smo rođeni.

Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima određene karakteristike i osobine, a sa jakom psihom izdvajaju 3 znaka Zodijaka:

Škorpija

Škorpija je na ovoj listi na prvom mestu. Znak Zodijaka, koji je pod kontrolom Plutona, Škorpija je uvek spremna za krize, još od detinjstva. Uprkos preprekama, Škorpije zbog snažnog karaktera lako se izvlače iz svake nevolje.

Na unutrašnjem planu im, naravno, nije lako, jer su Škorpije veliki ljubitelji skrivanja emocija u sebi. Ali s druge strane, spolja nikada nećete reći da su nečim zaokupljeni ili ozbiljno zabrinuti zbog nečega, jer su, kao što smo već rekli, „tvrdi orasi“.

Devica

Na drugom mestu upornih i snažnih horoskopskih znakova je Devica. One su najracionalniji znak Zodijaka, pa ih stoga ne odlikuju prevelika sentimentalnost. Čak i kada dođe do teških izazova, Devica će se uvek truditi da pronađe logično rešenje i da analizira situaciju.

Oni svemu što se dešava pristupaju sa hladnim razumom, pa ih je teško razbesneti, a retko pokazuju emocije. Naravno, zahvaljujući tome, Device lako uspevaju da dostojanstveno izađu iz krize i sigurno ih sitnice neće poremetiti.

Jarac

Još jedan zemljani znak koji se ne odlikuje preteranom osetljivošću. Poput Škorpije, Jarčevi dosta drže do sebe, skrivajući svoja osećanja od drugih ljudi. NJima je strano da bilo šta uzimaju k srcu, jer ih pokreće, pre svega, razum.

Naravno, jaki izazovi su takođe teški sa Jarčevima. Ali, za razliku od drugih znakova Zodijaka, oni znaju kako da izgledaju dostojanstveno i takođe dostojno da se izvuku iz bilo kakvih nevolja – uzdignute glave i ponosno, piše Sensa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas