· · Komentari: 0
ASTRO

Mesečni horoskop : Rak menja život iz korena, a Ovan ostvaruje snove

Ovo je nedelja prepuna problema i neočekivanih preokreta, kao i sudbonosnih susreta.

1616139679_skracena.png
Foto: Depozitfoto

OVAN

Posao

Pravo je vreme za aktiviranje važnih projekata koje ste krišom priželjkivali. Šta god da ste namerili, možete da postignete. Očekuju vas susreti sa interesantnim ljudima koji imaju dobre namere. Na neki način, vaš potencijal dobija na snazi. Razaznajete putanju kuda bi bilo dobro da nastavite dalje. Ipak, ne bi bilo naodmet da znate i to da prave prilike tek dolaze, ovo sada su samo mali koraci u pravcu uspeha ka kome ste se usmerili. Ukoliko u svom radu imate posla s ljudima koji su na ivici zakona, budite oprezni.

Šta god odlučili - to ćete postići.

Pročitajte još: Mesečni horoskop: Strelcu flert i ljubav, Vagi veliko iskušenje

LJubav

Pravi je trenutak za punu realizaciju kreativnih ideja o kojima već neko vreme razmišljate. Ukoliko je u vaše planove uključen partner, ipak ne očekujte mnogo jer vam tu predstoji malo razočaranje. Voljena osoba nije u stanju da ispuni svoja obećanja. Ovo je razlog zbog koga ćete se, do kraja narednog perioda, osetiti pomalo izdano, ali ako budete dovoljno smireni situacija se, krajem ovog perioda, okreće u vašu korist.

Suzana Ban Foto: V.Danilov

Zdravlje

Sklonost prehladi.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

BIK

Posao

Oporavljate se od premora kojem ste, u proteklom periodu bili izloženi. Biće vam potrebno vreme da okolinu ubedite da ste i dalje zainteresovani za obaveze. Svoju melanholiju i iscrpljenost maskirate lažnom veselošću, a posledica toga može biti da u svakoj situaciji budete prvi na udaru bilo kakvih komplikacija koje se tiču međuljudskih odnosa u vašem radnom okruženju. Kao dežurno sumnjivo lice, budite oprezni, možete biti okrivljeni čak iako odgovornost nije vaša.

Donećete važnu odluku u vezi ljubavi i vašeg partnerskog statusa.

LJubav

Dobro raspoloženje može pomutiti tuđa nevolja, bolest bližnjih ili nekoga ko vam je važan ili na neki način zavisi od vas. Bićete prozvani da pomognete, a to će podrazumevati bitnu promenu planova za koje ste mislili da su sigurni. Krajem ovog perioda, možete doneti suštinski važnu odluku koja se tiče vašeg partnerskog statusa. Šta god da bude, važno je da znate - svaki eventualni dogovor, sklopljen ovih dana, biće raskinut.

Zdravlje

Nervoza.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

BLIZANCI

Posao

Ne znate na koju stranu ćete se prvo okrenuti. U okviru ovoga, izvestan je susret i poznanstvo sa osobama koje će otvoreno predstaviti šta očekuju od vas. Radi se o ljudima koji su na višoj poziciji, pa je svaki kompromis vezan za vašu saradnju nemoguć. Ne preostaje vam ništa drugo nego da disciplinovano prihvatite sve što se traži i svojski prionete na posao. U protivnom, mogli biste proći kroz veliki stres, a nekima od vas u ovom periodu prete ozbiljne neprijatnosti na poslu.

Očekujte susret ili poznanstvo sa osobama koje će vam otvoreno reći šta očekuju od vas!

LJubav

Ovih dana, kao da želite da se nakratko opustite. S druge strane, koči vas samodisciplina i istrajnost u odnosima čak i onda kada vam ne ide. Idealno rešenje je negde na sredini. Morate pronaći način da elegantno izađete iz učmale svakodnevice i sebi i partneru pružite malo topline i ljubavi. Za to vam nije potrebna nova osoba, naprotiv. Najlepše trenutke doživećete s nekim koga dugo znate.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

RAK

Posao

Pokreće se obilje energije koja, nekima od vas, može život da preokrene iz korena, naročito ako se radi o nečemu na čemu ste u prošlosti već radili. Ovome su izložene najviše osobe čiji je posao povezan s komunikacijama ili saobraćajem. S obzirom na to da su ovi dani obeleženi velikom dinamikom, potrebno je obratiti pažnju i na poslovne odnose jer su izvesni neočekivani nesporazumi koji su nerešivi i trajno mogu da naruše saradnju sa osobama koje su, za vašu karijeru, važne.

Pokreće se energija koja može da vam promeni život iz korena, ali očekujte i nesporazume...

LJubav

Ovo je vreme velikih iskušenja za ljubav i romantiku. Iako se otvaraju novi horizonti, moguća su odugovlačenja koja vas vanredno iritiraju i deprimiraju. Ako tražite ljubav, ovo je period iščekivanja. Stvari mogu biti povoljnije ukoliko, tokom ovog perioda, sebi priuštite kratkotrajan odmor. Izvesno vreme u osami, pojačana fizička aktivnost i redovan san, pomoći će da savladate nestrpljivost koja vas remeti.

Zdravlje

Prekontrolišite vid.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

LAV

Posao

Neodoljivi ste magnet za ljude pune dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Možda će vas njihov entuzijazam iritirati. Krajem meseca obuzeće vas poriv da napravite mali otklon od svih pritisaka i obaveza koje vam se nameću. Postoje neke stvari s kojima ne želite da se suočite, ali okolnosti će vas prisiliti na to. Kako god da se postavite, spremite se za iznenađenja koja će vam otvoriti sasvim nove uvide u vaš poslovni život. Ovaj mesec nije naročito povoljan, ali neobično je važan za sve ono što tek dolazi.

Postoje stvari sa kojima nećete da se suočite, pa se spremite za iznenađenje na poslu.

LJubav

Prijatni razgovori s prijateljima olakšaće vam, tokom ovog perioda, osećaj usamljenosti i neshvaćenosti. Tokom sredine ovog perioda mogući su nervoza i višak energije koji se, ukoliko ne postoji kvalitetan odnos između vas i voljene osobe, manifestuju kroz gubitak komunikacije i povlačenje. Nakon toga, u izgledu je poboljšanje raspoloženja, ali samo ako pronađete slobodno vreme da iskreno o svemu popričate s partnerom.

Zdravlje

Čuvajte pluća.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

DEVICA

Posao

Pred vama je zadatak da pokrenete promene koje će doneti napredovanje u vašem radnom okruženju. S druge strane, veliki su izazovi za ispunjenje poslovnog i privatnog plana. U izgledu su novčani problemi zbog nekih birokratskih komplikacija koje niste mogli da predvidite. Predstoji vam dosta truda oko saniranja sitnih zavrzlama. Ukoliko budete donosili važnu odluku, uračunajte dodatno vreme kako ne biste probili rokove koji su vam zadati. Budite oprezni u rukovanju alatom i ako ste učesnik u saobraćaju.

Pokrenućete promene koje će doneti napredovanje, biće novčanih problema, ali i uspeha.

LJubav

Ušuškavate se pored nekog ko želi da vam pruži sigurnost i udobnost. Čak i ako se u potpunosti pripitomite, veliki su izgledi da vas voljena osoba iznenadi i istupi sa zahtevima koji se ne uklapaju s vašim viđenjem veze. Ako se to dogodi, najbezbolnije ćete proći ako prihvatite novonastalu situaciju, čak i ako bi to vama, u prvom momentu, delovalo kao nešto nepovoljno. Kako god da bude, stvari će se ubrzo vratiti na staro.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.