· · Komentari: 0
ASTRO

NAJBOLJI I NAJGORI DANI U APRILU: Numerologija upozorava - šta god da odlučite na OVAJ dan, gorko ćete se kajati!

Dobro je znati kojih datuma da se pazimo, a kojima da se radujemo u aprilu

1648798254_mountain-g28d62cd35_1280.jpg
Foto: Piksabej

Vladavina Ovna je uveliko počela, a ovaj period donosi brojne promene. Osim toga, astrolozi danima savetuju da budemo spremni za nove početke jer je proleće period buđenja, započinjanja noviteta i donošenje promena.

Ipak, ako vas zanima kada treba da donesete važnu odluku, a kada da ostanete kod kuće tokom narednog meseca, astrologija ima odgovor. U aprilu 2022. očekuje nas pomračenje Sunca, a u nastavku saznajte koji dani imaju odlične, a koji loše aspekte!

Pročitajte još: STALNO VIĐATE ISTE BROJEVE? 4 vas upozorava na opasnost, 10 donosi dobre vesti

Pomračenje Sunca nastupa 30. aprila i podsetiće nas da "nije zlato sve što sija". Na taj dan ne bi trebalo da se krećete mnogo, potrebno je da što pažljivije slušate svoje telo i da ne žudite za prekomernom fizičkom aktivnošću.

Povoljni dani u aprilu 2022: 6, 7, 14, 18, 20-22.

Nepovoljni dani u aprilu 2022: 16, 19, 26.

Ipak, dobra vest je da u aprilu mesecu ne možete očekivati retrogradni Merkur, čuvenog krivca za negativne događaje.

Najbolje je da ove dane posvetite sebi, opuštanju i prilici da provedete vreme sa svojom porodicom. Pokušajte da se odvojite od vesti, problema na poslu i svega što vam remeti mir.

Prema astrologiji, u aprilu 2022. godine, ne bi trebalo da donosite nikakve važne odluke 16. aprila - na dan punog Meseca. Tokom punog Meseca i nekoliko dana kasnije, velika je verovatnoća da se donese pogrešna odluka, pa je bolje takve trenutke odložiti za neki drugi dan.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.