Oglas
· · Komentari: 0
GRICKALICE

Zaboravite na MASNE ČIPSEVE i napravite super grickalicu za subotu veče (VIDEO)

Zamenite industrijske grickalice domaćim slanim zalogajima...

1635979378_krompirici.png
Oglas

Kišna subota veče idealna je za dobar film i sve one nezdrave grickalice, koje su neizostavan deo ovog rituala. Ipak, umesto da posegnete za kesicom masnog čipsa, predlažemo da odvojite pola sata i napravite ukusnu slanu zanimaciju u kojoj ćete uživati svim čulima. Predlažemo vam hrskave krompire sa topljenim sirom...

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Sastojci za pripremu:

  • dva veća krompira
  • nekoliko listića topljenog sira za sendviče
  • začini po ukusu
  • jedno jaje
  • kiselom mleko za preliv
  • pršut ili usvi vrat za posipanje

Način pripreme:

Dobro operite dva veća bela krompira. Nakon tog postupka, razrežite krompir sa gornje strane na tanke listiće, ali vodite računa da ne prepolovite krtolu. Uzmite pa svaki listić premažite umućenim jajetom pa ih stavite na papir za pečenje i ubacite u rernu na 200 stepeni oko 30 minuta.

Pročitajte još: Boja kose mnogo govori o TEMPERAMENTU: Šta znači ako imate plavu, crnu ili crvenu kosu, a šta ako često menjate boju?

Izvadite iz rerne, pa između listića krompira stavite komadiće toljenog sira, po preporuci gaude i vratite u rerenu na 10 do 15 minuta, u zavisnosti od jačine rerne.

Izvadite i servirajte sa kiselim mlekom i komadićima suvog vrata ili pršuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas