Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Pevačica se strogo pridržavala jelovnika koji joj je pomogao da smrša 20 kilograma

Anastasija Ražnatović se u jednom periodu života za kratko vreme ugojila 20 kilograma

1696837240_Foto-Ataimages.rs-Anastasija.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Anastasija koja je nedavno izgovorila sudbonosno "da" fudbaleru Nemanji Gudelju pleni lepotom i vitkom linijom, a njeni izazovni kadrovi u bikiniju s plaže sve ostavljaju bez daha. Međutim, nije Anastasija imala oduvek besprekornu liniju. Svojevremeno njena ishrana nije bila ni približno ovoj danas, zbog čega se ćerka Cece Ražnatović za kratko vreme ugojila 20 kilograma.

O procesu mršavljenja nedavno je govorila i otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak dve, tri godine. U periodu puberteta, Anastasija se sa emotivnim krizama borila tako što bi utehu našla u hrani. Kada je videla da se drastično ugojila ishrana joj je postala drastično drugačija i tada je izgled dovela do perfekcije.

Kako je rekla, problem s kilažom kod nje uvek nastaje kada joj je loše u privatnom životu. Mlada pevačica se u pubertetu ugojila na nervnoj bazi, jer joj je bilo teško kad je njena majka Ceca poslala nju i brata Veljka na Kipar. Folk zvezda odlučila je skloni decu iz Srbije zato što su u tom periodu pevačica i njena sestra Lidija Ocokoljić služile kaznu kućnog zatvora.

 

"Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića... Tako sam živela šest meseci", rekla je Anastasija.

Lidiji je posle tri meseca skinuta nanogica, pa je odmah otišla da poseti sestričinu na Kipru: "Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: 'Seko, Anastasija se mnogo ugojila'. Mama joj je odgovorila: 'Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo'. Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: 'Crno dete, šta napravi od sebe?!'. Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: 'Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila'".

Anastasija je ubrzo odlučila da probuši kašiku, a procej mršavljenja je kako je otkrila trajao dve, tri godine - "Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane", otkrila je i dodala: "Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju".

Ishrana Anastasije Ražnatović, za vitku liniju i ravan stomak izgleda ovako:

Doručak: ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

Anastasija se nedavno udala za fudbalera Nemanju Gudelja i uzela njegovo prezime. Sudbonosno "da" su izgovorili na intimnoj ceremoniji, a kako se šuška planiraju da prave još dva svadbena veselja - jedno romantično na obali mora i drugu će navodno biti prava srpska svadba.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas