Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA NAŠE POZANTE VODITELJKE: Uz pomoć ovog jelovnika je uspela da smrša 17 kilograma

Voditeljka Irena Spasić vodila je borbu sa kilažom, a jednom prilikom je otkrila kako je uspela da smrša 17 kilograma.

1750836178_1743421484_Foto-Printscreen-Instagram-izuvanje_sa_irenom-Shutterstock.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - izuvanje_sa_irenom, Shutterstock
Oglas

Irena je objasnila da je nakon porođaja imala problem sa mršavljenjem, a shvatila je da je situacija ozbiljna kada je uradila analize.

- Kada sam uradila analize, videla sam da su moje visceralne masti oko unutrašnjih organa visoke i da je to već ozbiljno. Ti zdravstveni rezultati su me uplašili. I onda sam rekla: "Da, ja Neri i Kosti moram duže da trajem". Moram da budem zdrava - ispričala je Irena jednom prilikom.

Ovako izgleda primer savršenog jelovnika koji joj je pomogao da dostigne željenu težinu.

Doručak: omlet sa pečurkama i paprikama i 30 g hleba od celog zrna žita.

Za omlet je potrebno: 2 jaja, ½ šolje praziluka, ½ crvene paprike babure, supena kašika parmezana i ½ supene kašike ulja.

Priprema: propržiti prvo povrće, pa izvaditi iz tiganja. U istom tiganju peći umućena jaja, pa kada su skoro gotova dodati povrće i sir.

Ručak: mlevena junetina sa povrćem i salata.

Potrebno je (recept za dva dana): 200 g mlevene junetine, 1 ½ šolje paradajz pirea, 1 šolja šargarepe, ½ luka, 2 čena belog luka, 1,5 supena kašika maslinovog ulja, 2 kašičice aleve paprike, so, biber.

Priprema: iseći šargarepu, luk i sitno iseckati/izrendati beli luk. Na maslinovom ulju propržiti šargarepu, luk i beli luk 10 minuta pa ostaviti sa strane. U istu šerpu/tiganj dodati meso, alevu papriku, so i biber. Kada je meso gotovo, dodati šargarepu, luk i beli luk kao i paradaz pire. Kuvati na umerenoj vatri 5 - 10 minuta.

Potrebno je za salatu: 2 šolje zelene salate, 0,5 supene kašike maslinovog ulja.

Priprema: sastojke za salatu iseckati i začiniti.

Večera: tanjir čorbe od povrća, salata i tunjevina (jedna konzerva).

Za salatu je porebno: 2 šolje iseckane zelene salate, 100 g izrendane šargarepe, 100 g izrendane cvekle i malo crvenog luka, 2 kafene kašike ulja i limunov sok.

Priprema: iseckati povrće i začiniti sa 2 kafene kašike ulja i limunovim sokom.

Podsetimo, Irena Spasić je bila je jedna od omiljenih voditeljki, a proslavila se tokom emisije "48 sati svadba". Ipak, u jeku popularnosti voditeljka je donela odluku da se povuče sa malih ekrana.

Ono što je zanimljivo jeste da se i voditeljka udala u sklopu ove emisije. Voditeljka i njen suprug Dragan venčali su se u novembru 2010. godine, a svadbi su prisustvovali čak i neki učesnici pomenutog projekta.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas