Oglas
· · Komentari: 0

Napitak koji vam može pomoći da se otarasite HOLESTEROLA i suvišnih KILOGRAMA: Sve što vam je potrebno su ČETIRI sastojka

Recept koji vam može pomoći u borbi protiv kilograma

1669292466_Foto-Shutterstock-dijeta.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovaj recept je napravljen da pomogne u procesu smanjenja holesterola i sagorijevanja masti u vrlo kratkom vremenu. Za pozitivan učinak recepta govori i činjenica da ga čak i lekari preporučuju svojim pacijentima sa visokim razinom holesterola.

Svi sastojci u piću su vrlo zdravi i pomoći će telu u borbi protiv niza bolesti te u kombinaciji zajedno predstavljaju odličan alat za uništavanje holesterola i masnoća.

Sastojci:

– 2 l filtrirana voda
– 2 svežnja peršuna
– 3 limuna
– soda bikarbona

Pročitajte još: Danijela Dimitrovska otkrila šta jede u toku dana: U četvrtoj deceniji izgleda božanstveno bez gladovanja (VIDEO)

Priprema:

Očistite limun sa sodom bikarbonom da biste ga oslobodili od nečistoća. Prvo kuvati vodu a zatim ostaviti da se ohladi. Naseckajte limun i peršun, zatim dodajte u vodu. Pokrijte posudu i pohraniti piće u frižideru. Uključite piće sledećeg dana i stavite ga u staklenu ili bocu. Piti 100 grama ovog zdravog napitka dnevno.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas