· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

SMOOTHIE dijeta je vaš najbolji izbor ovog leta: Za 21 dan do 7 KILOGRAMA manje

Dovedite svoju liniju do savršenstva za samo tri nedelje

1658856316_smoothie-gcd7b1bb5d_640.jpg
Foto: Pixabay

Osnovni principi smoothie dijete je da konzumirate što više zdravih namirnica u tečnom obliku dva puta na dan. Uz dva napitka dnevno trebalo bi da imate još jedan konkretan obrok koji treba sa sadrži zdrave biljne i životinjske proteine i ugljene hidrate. Ova vrsta ishrane za mršavljenje preporučuje da se jedan dan u nedelji ne konzumiraju napici, ali i da se dijeta koristi samo 21 dan.

Nakon toga je potrebna pauza, a taj ciklus se može ponoviti kada god ponovno želite izgubiti kilograme.

Pročitajte još: Odličan su deo svake dijete: Zašto bi TIKVICE trebalo da budu na vašoj letnjoj trpezi?

Ova dijeta je zapravo mešavina različitih zdravih namirnica, raznog voća, povrća i semenki uz neku tečnu namirnicu bez dodatog šećera. To mogu biti mleko, kravlje, kokosovo ili bademovo, jogurt sa probiotikom, čaj ili čak voda.

Zašto smoothie dijeta?

Ova dijeta služi za smanjivanje neželjenih kilograma i održavanje pravilne telesne težine. Sa ovom dijetom se mnogo lakše kontrolišu namirnice i kalorije koje unosite, a ovim načinom ishrane možete voditi brz, a zdrav način života.

Pročitajte još: Marina Visković nije izneverila fanove: Pevačica nastupala sa povredom leđa, svi su mislili da je to deo stajlinga (FOTO)

Osim što koristi za smanjivanje kilograma, ova dijeta korisnicima daje dodatni nivo energije jer je vrlo bogata hranljivim sastojcima. Uz to, poboljšava probavu i ubrzava je što takođe omogućava gubitak kilograma, ali i rešavanje toksina iz creva i organizma. Čišćenje toksina iz tela pruža brojne dobrobiti poput čistije kože, čvršće kose i sjajnijeg tena.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.