Oglas
· · Komentari: 1

Tajna savršene linije Emine Jahović: Ove namirnice izbacila je iz jelovnika i nema ni gram viška (FOTO)

Emina sa razlogom važi za jednu od najzgodnijih pevačica

1679218509_mac_25012023_0506.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Emina Jahović zagazila je u petu deceniju, ali na njenom savršenom izgledu mogu da joj pozavide i mlađe koleginice. Ponosna je mama dvojice dečaka, Jamana i Javuza, a pored obaveza oko dece i posla, stiže da trenira i vodi računa o ishrani.

Jednom prilikom je iznenadila fanove i medije kada je priznala da praktikuje da ne jede i do 48 sati. Pevačica je tada objasnila da to radi jednom mesečno, kao vrstu detoksikacije organizma:

- Gladujem jednom mesečno. To radim već neko vreme. Ne jedem po 48 sati tačno - priznala je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Međutim, nekada da sebi oduška i tada obično odredi dan kada jede sve što poželi. Ostatak meseca poštuje određenim režim ishrane.

Naime, na jelovniku Emine Jahović uglavnom se ne nalazi šećer, ugljeni hidrati, alkohol, kao i kasne večere. Osim toga, sokove ne pije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Na njenom meniju pretežno dominira sveže i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, pomorandže, kao i voda sa limunom.

Pored korigovane ishrane, sastavni deo njenog zdravog načina života su treninzi u teretani kojima održava kondiciju i formu.

Jahovićeva je jednom prilikom priznala da je za njen dobar izgled zaslužno i to što je izbacila negativne ljude iz svog života.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas