· · Komentari: 0

Tamara Milutinović otkrila kako je uspela da SKINE VIŠAK KILOGRAMA: Bez odricanja i gladovanja pevačica se istopila

Pevačica je već sedam meseci na ovom režimu

1675354622_supervoice_31012023_0026.JPG
Foto: ATA images

Tamara Milutinović jedna je od perspektivnih mladih pevačica. Bila je takmičarka u "Zvezdama Granda", a ujedno je i biša ćlanica grupe "Đavolice", u kojoj je bila i Teodora Džehverović.

Pevačica je odlučila da skine višak kilograma uz pomoć autofagije.

Tamara je na tom režimu već sedam meseci, a otkriva da osam sati u toku dana jede sve, dok ostatak vremena pije vodu:

- Ja već mesecima radim na tome. Ja sam na autofagiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve - priča za domaće medije, prenosi "Alo".

Na početku joj je bilo teško, ali se vremenom navikla:

- Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12 do 20 sati i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23 sata, tako da samo voda - izjavila je.

Kako kaže, više i ne izlazi toliko često:

- Ne izlazim, bila sam skoro na rođendanu Uroša Živkovića, ali sem toga ne mogu da se setim kada sam izašla - objašnjava Milutinovićeva koja već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem.

Autofagija je prirodan proces koji nastaje u vašem organizmu nakon 16 sati gladovanja, nakon čega ćelije kako bi obezbedile energiju i gradivni materijal, počinju da "jedu", odnosno razgrađuju i "recikliraju" oštećene ćelijske delove, organele i proteine.
Glavni pokretač autofagije je post, te da bi se ona aktivirala, neophodno je provesti određen broj sati od 12 do 16 sati) bez hrane. Iako zvuči teško da se izdrži toliko dugo bez hrane, u stvari može jednostavno da se izvede, tako što ćete preskočiti večeru i prespavati veći deo celog procesa.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.