Oglas
· · Komentari: 0
ideja za ručak

OSVOJIĆE SVA VAŠA ČULA: Savršeno kremasta i sočna piletina u umaku od spanaća (RECEPT)

Sigurno ćete tražiti porciju više.

1645518630_chicken-g212014525_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ako vam je ponestalo ideja za danas, ne brinite! Tu je recept sa kojim nema grešle.

Sastojci:

  • belo meso
  • so, biber, maslinovo ulje
  • 1 kocka putera
  • 1 čen belog luka
  • spanać
  • 200ml neutralne pavlake

Pročitajte još: PUNJENI ŠAMPINJONI: Idealna ideja za savršeni ručak (RECEPT/VIDEO)

Priprema:

  • Pripremljeno belo meso isecite na šnicle. Tako pripremljene šnicle posolite, pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Ukoliko imate vremena, možete ostaviti da meso više upije začine.
  • Na ulju ispržite šnicle i pred kraj prženja dodajte kocku putera i jedan čen belog luka.
  • Izvadite šnicle i u tiganj i istu smesu u kojoj ste pržili šnicle dodajte spanać i pržite tako 2 minuta. Dodajte 200ml neutralne pavlake, sve promešajte i vratite šnicle u tiganj. Pustite da se još malo sos zgusne.
  • Po želji možete dodati još soli, bibera ili začina po želji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas