Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

PUNJENI ŠAMPINJONI: Idealna ideja za savršeni ručak (RECEPT/VIDEO)

Savršena ideja za ručak

1645514101_sampinjoni.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Iz Bakine kuhinje dolazi nam fenomenalni recept za punjene šampinjone, koji će vaši najmiliji obožavati.

Pročitajte još: Lagani desert za početak radne nedelje: Sočni ČIZKEJK u čaši sa malinama za 15 minuta (FOTO/RECEPT)

Potrebno je:

1 pakovanje šampinjona  birati krupnije

Za punjenje:

100 gr feta sira
1 kašika kisele pavlake
2 kašike seckane suve slanine (ja sam stavila kulena)
seckan peršunov list
biber po želji
3 čena belog luka seckanog
1 kašika rendanog kačkavalja

Za preliv:

200 gr kisele pavlake
200 ml jogurta
1 jaje
3 kašike rendanog kačkavalja

Priprema:

Šampinjone  oprati i očistiti od peteljki , koje možete posebo iskorsititi u čorbicu ili ispržiti. Fetu izgnječiti dodati pavlaku, seckanu na kockice slaninu ili kulen (može i šunka).  Dodati peršunov list, biber po želji, seckan beli luk i rendan kačkavalj. Sve dobro izjednačiti. Posoliti i malo pouljiti šampinjone pa puniti nadevom. Redjati u podmazan pleh. Izmešati . Odozgo malo staviti rendanog kačkavalja. 

U činiju dodati kiselu pavlaku, jogurt kačkavalj i jaje i sve izjednačiti. Sipati u tepsiju izmedju  šampinjona  i peći na 200 stepeni C oko 40 min.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas