Oglas
· · Komentari: 0
bakina kuhinja

Posna karamel torta za bogatu slavsku trpezu: Obradujte goste slatkišem na kraju ručka (FOTO)

Uživajte u ukusu posne karamel torte

1671442618_IMG_1724.JPG
Foto: privatna arhiva
Oglas

Potrebno je:

  • 260 g posnog keksa
  • 200 g margarina posnog
  • 3 pudinga od karamela
  • 600 g banana
  • 600 ml soka od breskve
  • 200 g šećera
  • 50 g prah šečera

Priprema:

Puding skuvati u soku, možete ga po želji zasladiti i ostaviti da se ohladi uz povremeno mešanje. Margarin izmutiti penasto sa prah šećerom. Kad se puding sasvim ohladi sjediniti sa margarinom. 

Pročitajte još: Posna pita sa aljmom: Dočekajte goste sjajnim pređelom (FOTO/VIDEO)

Foto: privatna arhiva

Dodavati u margarin kašiku po kašiku pudinga i mutiti mikserom. Keks potopati u vruć sok i ređati na poslužavnik. Odozgo staviti malo krema i izravnati. Zatim poređajte sečene banane, onda ponovo krem, pa ponovo banane i još jednom krem. Keks poređajte na kraju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas