Oglas
· · Komentari: 0

POSNA SLANA TORTA: Oduševite ukućane lepšom i bogatijom trpezom za samo 15 minuta (VIDEO)

Recept idealan za početnike u kuhinji

1676818983_Foto-Printscreen-Instagram-tecakuva-slana-torta.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - tecakuva
Oglas

Slana torta, posna a slasna. Fantastičan recept, koji se vrlo lako priprema, potrebno vam je 15-tak minuta i vaša trpeza će biti lepša i bogatija.

Posna slana torta - sastojci:

- 1 pakovanje oblande, 5 listova
- 400g ajvara
- 50g susama
- 1 kašika ulja
- 100g mariniranih šampinjona
- 100g sardina
- 150g posnog majoneza
- 600g humusa 
-22 listića biljnog kačkavalja
- par struka sveže nane
- 2-3 listova rukole

Posna slana torta - priprema:

Kore umotati u vlažne krpe kao na videu, krpe kvasiti mlakom vodom. Upžiti susam i ajvar, podeliti na 2 nekednaka dela u veći deo dodati par kašika humusa i majoneza u manjem delu dodati sardine. Na prvu koru mažemo deo od ajvara i humusa pa u ostatak dodati šampinjone. Na drugu mažete deo odeo sa sardina a, na treću majonez i kačkavalj kao na snimku. Ostalo kao na snimku. Sačekati da se stegne i seći. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas