Oglas
· · Komentari: 0

Predlog za današnji ručak: Recept za preukusne ĆUFTE u sosu (VIDEO)

Isprobajte recept za ćufte u sosu koji će vas oduševiti

1705136541_Foto-Privatna-arhiva-baka-cufte.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Iz bakine kuhinje nam stiže recept za ćufte koje će se svideti celoj porodici.

Ćufte - sastojci:

300 gr mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
1 glavica belog luka
ml biber
slatka paprika
1 kašičica karija
1 kašičica suvog začina
2 kašike prezli
1 jaje

Ćufte - priprema:

U blender staviti meso i iseckan luk zajedno sa belim lukom, biber, papriku kari, začin, prezle i jaje i sve izjednačiti u blenderu. Praviti male ćuftice i pržiti u tiganju.

Kad se isprže izvaditi na papirnu salvetu. U tiganj staviti dve kašike brašna, pa malo propržiti i dodati jednu ravnu kašičicu mlevene paprike, 200 gr kuvanog paradajza i 300 ml vode i mešati da provri. 

Posoliti i dodati jednu kašičicu šećera. Vratiti ćuftice u tiganj da se kuvaju sa sosom oko dva minuta. Skloniti i servirati. Ja najrađe serviram sa kuvanim krompiron. Uživajte! 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas